avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate iricon

Activitate iricon

Buna ziua,
Dati-mi un sfat cu privire la achitarea pierderilor de apă de la întretinere. Suntem cinci persoane şi consumăm în fiecare lună între 10 şi 15 metri cubi de apa, iar pe langa acesti metri cubi consumati suntem obligati sa mai platim 7 - 8 metri cubi de apa in plus, in fiecare luna. Cei de la Asociatia de locatari ne pun in plus acesti 7-8 metri cubi de apa spunand ca sunt pierderi la nivelul intregii scari de bloc. Mentionez ca avem centrala si apometru. Apometrul a fost verificat de catre cei de la Asociatie si nu s-a gasit nimic in neregula, dar apar pierderi si nimeni nu i-a nici o masura.La ce imi mai foloseste apometrul?
Intrebarea mea este: Ce se intampla daca eu nu platesc cei 7-8 metri cubi de apa pusi in plus de catre cei de la Asociatia de locatari in fiecare luna?
Discuție Ultima pensie
Buna ziua,

In cazul in care pensionarul decedat (11 octombrie 2010) a trait in concubinaj 30 de ani cu concubina si nu are copii, (are doi nepoti de pe frate,fratele fiind decedat, nu exista mostenitori),exista vreo posibilitate ca aceasta pensie sa fie ridicata de concubina?
Va multumesc anticipat.