avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate RDaniel

Activitate RDaniel

Răspuns la discuția Norma de hrana politia locala
Domnule ministru de interne, nu uitati ca exista si POLITIA LOCALA in Romania!
Răspuns la discuția Norma de hrana politia locala
La o primarie din judetul Suceava am avut nu una, ci doua Hotarari de Consiliu Local pentru acordarea normei de hrana, sau a ...indemnizatiei de efort si Prefectura ne-a atacat in contencios si a castigat! Am avut adrese de la cel putin 10 primarii din tara care dau norma de hrana politistilor locali, dar la noi nu a avut nici o importanta lucrul acesta!
Cu aceasta ocazie am constatat ca orasul nostru nu face parte din tara numita ROMANIA!!!!
Răspuns la discuția EXPERTIZA CONTABILA
Multumesc pentru sfaturi! O sa va comunic noutatile! Cred ca o sa implic si presa!
Răspuns la discuția ABTINERE judecatori...
multumesc, dar sunt nelamurit...de ce?
Cazul este destul de simplu...si nu stiu ce sa mai cred?
De ce s-au abtinut 4 judecatori intr-un proces inceput acu 6 luni??? Ce se intampla??
Răspuns la discuția EXPERTIZA CONTABILA
Am dat administratorului unei firme o suma de bani, pe care acesta a folosit-o in interesul acelei firme! Banii i-am dat cu titlu de imprumut! Pentru acea suma am primit la un moment dat un alt bun! Intre timp firma a fost vanduta altei persoane, care prin mijloace...mi-a lut acel bun! Am ramas si fara bani si fara acel bun! Acum doresc sa-mi obtin bunul sau banii de la firma! Ce credeti, in urma actiunii judecatoresti care va fi finalul?
Sunt intr-un litigiu de natura civila cu o firma, care imi datoreaza o suma de bani. Banii au fost folositi in interesul firmei( plati catre terti). Pot face o expertiza contabila pentru acea perioada, prin care sa dovedesc ca banii da-ti de mine s-au folosit pentru binele firmei? Cat costa o expertiza contabila?
Am proces pe fond! Am avut pana azi ordonanta presedintiala de "a face", dar la termenul de azi avocatul "lor" m-a anuntat ca schimba in proces cu actiune de drept comun! Pe moment nu stiu care-i avantajul "lor"! Multumesc!
Doar atat!? Problema se pune doar ca timp?
Va rog sa-mi spuneti care sunt avantajele si dezavantajele( daca se poate spune asa) trecerii unei actiuni civile din ordonanta presedintiala in actiune de drept comun?