La o primarie din judetul Suceava am avut nu una, ci doua Hotarari de Consiliu Local pentru acordarea normei de hrana, sau a ...indemnizatiei de efort si Prefectura ne-a atacat in contencios si a castigat! Am avut adrese de la cel putin 10 primarii din tara care dau norma de hrana politistilor locali, dar la noi nu a avut nici o importanta lucrul acesta!
Cu aceasta ocazie am constatat ca orasul nostru nu face parte din tara numita ROMANIA!!!!
Am dat administratorului unei firme o suma de bani, pe care acesta a folosit-o in interesul acelei firme! Banii i-am dat cu titlu de imprumut! Pentru acea suma am primit la un moment dat un alt bun! Intre timp firma a fost vanduta altei persoane, care prin mijloace...mi-a lut acel bun! Am ramas si fara bani si fara acel bun! Acum doresc sa-mi obtin bunul sau banii de la firma! Ce credeti, in urma actiunii judecatoresti care va fi finalul?
Sunt intr-un litigiu de natura civila cu o firma, care imi datoreaza o suma de bani. Banii au fost folositi in interesul firmei( plati catre terti). Pot face o expertiza contabila pentru acea perioada, prin care sa dovedesc ca banii da-ti de mine s-au folosit pentru binele firmei? Cat costa o expertiza contabila?
Am proces pe fond! Am avut pana azi ordonanta presedintiala de "a face", dar la termenul de azi avocatul "lor" m-a anuntat ca schimba in proces cu actiune de drept comun! Pe moment nu stiu care-i avantajul "lor"! Multumesc!
Va rog sa-mi spuneti care sunt avantajele si dezavantajele( daca se poate spune asa) trecerii unei actiuni civile din ordonanta presedintiala in actiune de drept comun?