avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecerea din ordonanta presedintiala in actiune de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecerea din ordonanta presedintiala in actiune de drept comun...

Va rog sa-mi spuneti care sunt avantajele si dezavantajele( daca se poate spune asa) trecerii unei actiuni civile din ordonanta presedintiala in actiune de drept comun?
Cel mai recent răspuns: RDaniel , utilizator 18:03, 18 Octombrie 2010
durata procesului e mai mare la o actiune care se judeca pe fondul ei.
problema nu se " pune " neaparat asa ptr. ca in cazul ordonantei trebuie sa dovediti indeplinirea anumitor conditii: urgenta, vremelnicia si neprejudecarea fondului- aveti un fond de exemplu ?
avocat Cristina Popescu
Doar atat!? Problema se pune doar ca timp?
Am proces pe fond! Am avut pana azi ordonanta presedintiala de "a face", dar la termenul de azi avocatul "lor" m-a anuntat ca schimba in proces cu actiune de drept comun! Pe moment nu stiu care-i avantajul "lor"! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi modificata o cerere de drept comun in ordonanta presedintiala? kik101 kik101 Am introdus o actiune pe fond in vederea suplinirii consimtamantului paratului pentru a calatori cu minorul in strainatate in luna septembrie. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minori pe timp de divort roxy_21 roxy_21 Sunt in divort cu sotul iar pe data de 2 dec.avem prima infatisare ,avem doua fetite , as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a-mi fi incredintate minorele pe ... (vezi toată discuția)