avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ordonanta presidentiala ma ajuta sa reintru cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

ordonanta presidentiala ma ajuta sa reintru cu drepturi depline in casa inclusiv sa inchiriez

mentionez ca nu am unde sa locuiesc pana la evacuarea chiriasului
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:58, 22 Octombrie 2010
Ordonanta presedintiala este o procedura mai rapida decat cea pe dreptul comun, insa tot va trebui sa va judecati si pe dreptul comun in evacuare.
Mai exact, daca promovati o ordonanta presedintiala de evacuare, va trebui sa faceti dovada celor 3 conditii prevazute de lege vremelnicia, urgenta si neprejudecarea fondului.
Cum prima conditie fiind iata sa se faca dovada ca pe rolul instantei exista actiunea de evacuare pe dreptul comun , este necesara introducerea si unei actiuni in paralel pe dreptul comun.
Hotararea instantei de fond in ordonanta presedintiala este intr-adevar executorie, insa atacabila cu recurs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Ar trebui sa dati mai multe amanunte.
De principiu, reintegrarea ar fi posibila, dar inchirierea, ba.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reancredintarea minorului prin ordonanta guvernamentala Dan Alexandru Dan Alexandru Ziua Buna dragi colegi de forum ! Cunoaste cineva care este procedura si conditiile pentru reancredintarea unui minor prin ordonanta ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot ContSters142651 ContSters142651 Va rog din suflet,spuneti-mi si mie, cum sa imi evacuez sotul in pace si liniste? Am un sot violent,care ne ameninta pe toti din casa cu moartea si care ne ... (vezi toată discuția)
Casa retrocedata legal ,probleme de evacuare a fostilor chiriasi tudorflorin tudorflorin Buna ziua ! In luna aprilie 2011 am fost pus in posesie de catre Primaria Generala in urma dipozitiilor legale , a unui rest de casa din sectorul 2 . Mentionez ... (vezi toată discuția)