Buna ziua! Matusa mea primeste ajutor de somaj din Spania si trebuie sa mearga sa puna viza periodic. Am inteles ca se poate acest lucru si on-line si nu treuie sa mearga tocmai in Spania pentru semnat. Imi puteti oferi cateva informatii despre acest lucru, daca este posibil! Am inteles ca este vorba de un anumit ,,cod calve''(nu stiu sigur daca denumirea este corecta) si se poate pune viza online. Multumesc anticipat!O zi buna! La revedere!
Da.Multumesc! Am intrebat pt.ca nu am luat niciodata somaj pana acum. Sunt proaspat licentiata si nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge in situatia de fata. E deprimant sa stau sa intreb astfel de lucruri, dar noi tinerii nu avem prea multe oportunitati in tara asta, in ,,Romanica"noastra draga.
Buna ziua!Va multumesc frumos pentru sfatul de acum 2 zile. Am fost la somaj si nu a fost nicio prb.ca am intarziat. As vrea sa va mai intreb cand vin banii in conditiile in care data de viza este 18 a lunii?Am inteles ca in aprox.2 zile. O zi buna!La revedere!
Azi, pe data de 18 octombrie 2010 trebuia sa merg la sa pun viza si am uitat. Daca o sa merg maine este o problema asa de grava?Inseamna ca nu mai primesc banii luna asta?Multumesc!Pe 30 octombrie trebuia sa vina somajul..acum cand vine?