avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata indemnizatiei de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata indemnizatiei de somaj

Buna ziua!Va multumesc frumos pentru sfatul de acum 2 zile. Am fost la somaj si nu a fost nicio prb.ca am intarziat. As vrea sa va mai intreb cand vin banii in conditiile in care data de viza este 18 a lunii?Am inteles ca in aprox.2 zile. O zi buna!La revedere!
Cel mai recent răspuns: NedelcuCarmen , utilizator 13:48, 22 Octombrie 2010
1. Indemnizatia de somaj vine prin posta la toata lumea odata, asacum ati primit-o si pana acum.
2. Nu conteaza cand e ziua de viza a carnetului de somer. Indemnizatia vine la data stabilita.
3. Puteti intreba la AJOFM cand e ziua platii deoarece este in functie de cand vireaza AJOFM banii la posta.
Da.Multumesc! Am intrebat pt.ca nu am luat niciodata somaj pana acum. Sunt proaspat licentiata si nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge in situatia de fata. E deprimant sa stau sa intreb astfel de lucruri, dar noi tinerii nu avem prea multe oportunitati in tara asta, in ,,Romanica"noastra draga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima plata a indemnizatiei de somaj nirdoc nirdoc Va rog frumos un raspuns legat de urmatoarea speta: -in 13 decembrie 2010 AJOFM mi-a preluat dosarul in vederea acordarii indemnizatiei de somaj; ... (vezi toată discuția)
Aplicare viza somaj miul miul buna ziua! mi se parea normal ca legislatia sa prevada in legatura cu aplicarea vizei de somaj : \"in caz de neprezentare se va aplica suspendarea ... (vezi toată discuția)
Somaj Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna dimineata....la cat timp dupa depunerea dosarului pt somaj vine somajul? mie de ex trebuia sa-mi vina de pe 17 iunie,dar nici acum nu a venit...de ce???#-o (vezi toată discuția)