avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna dimineata....la cat timp dupa depunerea dosarului pt somaj vine somajul? mie de ex trebuia sa-mi vina de pe 17 iunie,dar nici acum nu a venit...de ce???#-o
Cel mai recent răspuns: Dana_Saigiu , utilizator 09:53, 21 Iulie 2015
1. De regula indemnizatia de somaj ar trebui sa vina in luna urmatoaer aceleia in care v-ati inregistrat la Agentia de Somaj.

2. Intrebati la Agentia de Somaj (prin telefon sau e-mail) ce se intampla.
Abia am venit de la posta....nu se afla la ghiseu...iar in posta tot astept aviz de pe 17,dar nimic
nu am e-mail-ul agentiei de somaj :(
1. Nu la Posta trebuie sa va interesati ci la Agentia de Somaj.

2. Posta nu are interesul sa nu va aduca indemnizatia de somaj daca ii vine cuponul si ii intra banii in cont.
am inteles....acolo iau legatura mai greu....cineva imi spusese ca i-a venit somajul dupa 2 luni de la depunerea dosarului...oricum,va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil la absolvente bibisi bibisi Vreau sa aflu informatii referitoare la unde trebuie sa depun dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, daca eu sunt din jud Maramures intr-o ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa somaj (sarcina 7 luni) Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna ziua,am si eu o intrebare,am depus azi concediul medical dupa somaj,dar nu mi-au zis cand vine,decat ca vine tot prin posta! Intrebarea mea este: vine ... (vezi toată discuția)
Voi primi indemnizatia de crestere a copilului? Tania3 Tania3 Am finalizat sc.postliceala la zi si mi-am depus dosarul pentru somaj si acum sunt insarcinata in 5 saptamani. La somaj sunt pe lista oamenilor in cautare ... (vezi toată discuția)