avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Viza online
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Viza online

Buna ziua! Matusa mea primeste ajutor de somaj din Spania si trebuie sa mearga sa puna viza periodic. Am inteles ca se poate acest lucru si on-line si nu treuie sa mearga tocmai in Spania pentru semnat. Imi puteti oferi cateva informatii despre acest lucru, daca este posibil! Am inteles ca este vorba de un anumit ,,cod calve''(nu stiu sigur daca denumirea este corecta) si se poate pune viza online. Multumesc anticipat!O zi buna! La revedere!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:45, 14 Ianuarie 2011
Intrebati la ANOFM sau la Ministerul de Externe sau la Ambasada Spaniei la Bucuresti.
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii brendyca brendyca Stiu ca e un subiect pueril,dar nu realizez unde se depune declaratia Anexa 1.1.+1.2 privind evidenta nominala a asiguratilor si a oblig.de plata catre ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii online sah-mat sah-mat Ma intereseaza adresa de mail unde se trimit declaratiile pentru casa de pensii (vezi toată discuția)
Procedura ridicare dosar somaj gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Pe 29 noiembrie am depus dosajul de somaj si maine, adica pe 15 dec ar trebui sa ma duc sa pun prima ... (vezi toată discuția)