avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Activitate piffelix

Activitate piffelix

Răspuns la discuția Succesiune
Revin cu cateva precizari. In dezbaterea succesiunii sunt incluse cateva loturi de pamant in intravilan si altele in extravilan, nu sunt alte bunuri. In timp de 5 ani sa ajuns la rectificarea titlului de proprietate si a stabilirii mostenitorilor, a venit expertul topo pentru identificarea si masurarea loturilor. A facut 3 variante de lotizare tinand seama de cateva criterii dar fratii mamei nu sunt de acord cu aceste variante si au spus ca indiferent de ce variante se fac ei nu vor semna.
Ma intereseaza daca instanta poate decide asupra unor variante sau daca va face o lotizare chiar daca ceilalti fratii ai mamei nu vor.
Care este parcursul aproximativ pana cand mama poate sa-mi vanda cu acte una din suprafetele pe care le va primi?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Discuție Succesiune
Poate decide instanta la finalul dezbaterii succesiunii daca fratii nu sunt de acord si nu vor sa semneze?
Ce se intampla cand nu se ajunge la o intelegere nici pe cale juridica?
Dupa 2 ani de procese partile au hotarat imparteala pamantului constand din mai multe gradini in 6. Care sunt modalitatile prin care se poate face?
Răspuns la discuția autorizatie constructie
Multumesc pentru raspuns. Dar eu nu sunt trecut pe titlilul de proprietate in care se afla terenul doar soacra mea. Celaltate parti aflate in proces vor terenul.
Care sunt modalitatile de obtinere a autorizatiei si cat costa taxele?
Am construit o casa pe terenul aflat pe titlul de proprietate in care sunt trecute 3 persoane, una fiind soacra mea. Soacra detine rolul de mostenitor dar nu este dezbatuta mostenirea. In prezent se afla un proces pe rol pentru dezbaterea mostenirii, anularea titlului de proprietate si dobandirea calitatii de mostenitor. Intrebarea mea este daca se poate obtine autorizatia de constructie pentru casa