da am revenit si mi sa spus ca trebuie sa sustin un examen de teorie si pentru faptul ca nu lam sustinut mai trebuie sa mai stau o luna de zile dar politistul mai zis ca nu trebuie sa sustin nici un examen pentru ca nu aveam nici un an de zile de permis. atunci cand am comis fapta..................pana la urma cine are dreptate?
buna seara....am si eu o intrebare eu am permisul suspendat si trebuie sa plec in afara daca nu mil ridic la timp ce se poate intampla?sau daca se duce o alta persoana cu copia mea de buletin se poate?
Da am rezolvat copilul are numa 2 zile pe concediu medico legal iar eu drept pedeapsa 3 luni permis suspendare +amenda pe care urmeaza so primesc sper sa nu fie prea mare:D
a si mai am o intrebare daca copilul a fost externat luni si taicasu la dus in alta parte [in alt spital din alta localitate pe cont porpiu adica la dus fara trimitere de la doctor fara nimica si a mai obtinut o zi doua de spitalizare acolo chestia astea se poate conta la instanta?
Aha multumesc de raspuns da asa stiu tatal copilului ca a depus plangere impotriva mea si in afara de suspendarea permisului mai pot sa primesc si o amenda ceva ?sI daunele stabileste procuroul responsabil sau tatal copilului ?
Pentru 3-4 zile de spitalizare [vineri sambata duminica si luni ]nu cred ca o sa fie daune mai mari de 300 euro atata cat copilul a fost pus sub suparveghere medicala ??
Am lovit un copil pe trecera de pietoni care mia alergat iar eu nu lam vazut decat foarte tarziu pentru ca pe banda 1era o masina parcata.A stat 3 zile sub supraveghere medica dupa care la trimis acasa taicasu sustine ca a fost cu el la iasi si a cheltuit o gramada de bani dar copilul nu avea nimic doar un cucui si zgarietura pe genunchi .Si acuma el imi cere o dauna de aproximativ de 2000 de euro iar eu nu am cum sai dau acesti bani.....A depus plangere impotriva mea eu la fel am dat declaratii cum sa intamplat la fel si cu cele 2 persoane. care erau in masina cand sa produs accidentul.Mentionez ca sau facut masuratori iar distanta de franare a fost de 7,20 m a mea nu are nici abs nare nimica si aveam o viteza de circa 30-35 km /h .Ce pot sa fac in acest caz?Taicasu poate depunde plangere penala impotriva mea?Ce consencinte pot sa aiva acest caz?