avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier - consecinte?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier - consecinte?

Am lovit un copil pe trecera de pietoni care mia alergat iar eu nu lam vazut decat foarte tarziu pentru ca pe banda 1era o masina parcata.A stat 3 zile sub supraveghere medica dupa care la trimis acasa taicasu sustine ca a fost cu el la iasi si a cheltuit o gramada de bani dar copilul nu avea nimic doar un cucui si zgarietura pe genunchi .Si acuma el imi cere o dauna de aproximativ de 2000 de euro iar eu nu am cum sai dau acesti bani.....A depus plangere impotriva mea eu la fel am dat declaratii cum sa intamplat la fel si cu cele 2 persoane. care erau in masina cand sa produs accidentul.Mentionez ca sau facut masuratori iar distanta de franare a fost de 7,20 m a mea nu are nici abs nare nimica si aveam o viteza de circa 30-35 km /h .Ce pot sa fac in acest caz?Taicasu poate depunde plangere penala impotriva mea?Ce consencinte pot sa aiva acest caz?
Cel mai recent răspuns: verccety , utilizator 16:23, 25 Octombrie 2010
Precizati ca tatal minorului a formulat plangere,pentru clarificarea circumstantelor in care s-a petrecut evenimnetul dvs fiind audiat si incheind declaratii
In aceste conditii nu se mai justifica ca tatal minorului sa mai depuna alta plangere care sa releve aceleasi aspecte si parti
In raport de probele care urmeaza sa fie administrate organele de cercetare urmeaza sa dispuna concluzii
Procurorul responsabil urmeaza sa coroboreze faptele cu probele si sa dispuna masura legala
Aha multumesc de raspuns da asa stiu tatal copilului ca a depus plangere impotriva mea si in afara de suspendarea permisului mai pot sa primesc si o amenda ceva ?sI daunele stabileste procuroul responsabil sau tatal copilului ?
Pentru 3-4 zile de spitalizare [vineri sambata duminica si luni ]nu cred ca o sa fie daune mai mari de 300 euro atata cat copilul a fost pus sub suparveghere medicala ??
daunele le stabileste numai instanta de judecata. tatal copilului le poate cere, dar asta nu inseamna ca i le si aproba instanta. in functie de probe se poate ajunge la culpa comuna (parca asa se cheama) daca vina nu va apartine in totalitate.
i se poate intampla orcui un astfel de accident.
bafta
va multumesc mult
a si mai am o intrebare daca copilul a fost externat luni si taicasu la dus in alta parte [in alt spital din alta localitate pe cont porpiu adica la dus fara trimitere de la doctor fara nimica si a mai obtinut o zi doua de spitalizare acolo chestia astea se poate conta la instanta?

Alte discuții în legătură

Accident rutier - vatamare corporala - cheltuieli spitalizare - cercetare penala efuionut efuionut Acum cateva zile parintii mei au avut un accident rutier. Tatal meu nu era sub influenta bauturilor alcolice, era ceata nu a adaptat viteza la conditiile de ... (vezi toată discuția)
Lovire augustin.bica augustin.bica Buna ziua Pe 4 iulie am fost lovit cu o teva in cap de catre vecinul meu care a aruncato peste gard,iar pe tatal meu au incercat sa il traga in curte la el.Nu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Stanl3y Stanl3y Buna ziua. In urma cu o luna am avut un accident rutier in care a fost vatamata corporal usor o persoana stiu sigur ca nu are mare lucru nu a fost internata in ... (vezi toată discuția)