avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat

buna seara....am si eu o intrebare eu am permisul suspendat si trebuie sa plec in afara daca nu mil ridic la timp ce se poate intampla?sau daca se duce o alta persoana cu copia mea de buletin se poate?
Cel mai recent răspuns: verccety , utilizator 11:34, 14 Martie 2011
Nu se intampla nimic, numai sa nu aveti nevoie de el cat timp sunteti plecat. Daca doriti ca o alta persoana sa ridice permisul, atunci va trebui sa-i dati procura speciala in acest sens(la notar).
Incercati sa imputerniciti cu procura notariala o persoana apropiata pentru a incerca sa ridice carnetul in lipsa dvs sau il ridicati la intoarcere
da am revenit si mi sa spus ca trebuie sa sustin un examen de teorie si pentru faptul ca nu lam sustinut mai trebuie sa mai stau o luna de zile dar politistul mai zis ca nu trebuie sa sustin nici un examen pentru ca nu aveam nici un an de zile de permis. atunci cand am comis fapta..................pana la urma cine are dreptate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca retinuta zoli78 zoli78 Salut,sunt nou pe acest site si am si eu o problema.Cartea mea de munca e la fosta mea firma,iar acuma am trimis pe cinava,care prin imputernicire legalizata ... (vezi toată discuția)
Copie carte de munca calin_pop2000 calin_pop2000 buna ziua ITM poate elibera copii dupa cartea mea de munca unei persoane care nu a fost mandatata sau imputernicita de mine in acest ... (vezi toată discuția)
Permis nepredat dupa pierderea recursului giorgio01 giorgio01 buna...vreau si eu o lamurire...in decembrie 2008 mi-a fost retinut carnetul de conducer timp de 30 de zile pe motiv ca nu m-am oprit la semnul agentului de ... (vezi toată discuția)