avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... copie carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

copie carte de munca

buna ziua

ITM poate elibera copii dupa cartea mea de munca unei persoane care nu a fost mandatata sau imputernicita de mine in acest sens?
este aceasta fapta o infractiune? se poate face plangere penala impotriva ITM?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:08, 24 Martie 2009
Carnetul de munca este proprietatea dvs. si nu poate fi instrainat, fie si temporar sau sub forma de copie, niciunei alte persoane, decat cu acordul dvs. prin procura notariala.
Incercati mai intai sa vorbiti la ITM (cu seful unitatii respective) sa vedeti ce s-a intamplat, de ce au eliberat copia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca retinuta zoli78 zoli78 Salut,sunt nou pe acest site si am si eu o problema.Cartea mea de munca e la fosta mea firma,iar acuma am trimis pe cinava,care prin imputernicire legalizata ... (vezi toată discuția)
Carte munca pitic1991 pitic1991 Buna ziua tuturor, Am si eu o intrebare : cum pot primi de la angajator cartea de munca , eu locuiesc in Petrosani , iar cartea mea de munca este la ITM ... (vezi toată discuția)
Reconstituire carnet de munca eujad eujad am avut un salariat pana in decembrie 1989. Acum acesta domiciliaza in America si lucreaza acolo. Imi cere reconstituire carnet de munca ptr ca l-a pierdut. ... (vezi toată discuția)