Buna dimineata ... am si eu o problema legata de acest subiect ..Mai ecxat iata cum stau lucrurile , de curand compania la care lucrez a intrat in insolventa ,problema este ca este o tacere suspecta de mai bine de doua saptamani.nu ar trebui ca in cazul reorganizarii sa se intocmeasca o lista cu cei ce ar trebui sa mearga la Biroul de somaj ..si as dori sa stiu cum pot aborda situatia in acest sens ...mentionez ca nu am luat salariile din luna Aprilie ..
Buna ziua...as dori si eu sa fiu lamurit in legatura cu modul in care se aplica plata indemnizatiei de crestere a copilului in conditiile in care dosarul a fost aprobat in luna octombrie a anului trecut pe vehea lege ..aceea cu 85% si doia ani de stat efectiv acasa ..in luna ianuarie a anului curent s-a taiat din indemnizatie un procent de 10% total neintemeiat sau ma rog in baza a ce ?....as dori si eu sa stiu daca este corect sa se modifice o decizie luata anterior mdificariipe care au facut-in final prin ordonata de urgenta!X-(:hammer:
In momentulde fata pot spune urmatoarele : De ceva vreme am ramas fara job iar fosta ma preseaza permanent cu tribunalul ca nu dau banii astia 1/4 din "nimic "..in aceasta perioada nefasta pt mine am incercat sa ma ocup de copil asa cum s-a putut si mi-am adus si eu aportul in educatia lui si am petrecut ..zic eu placut..asa zisele vizite ...cu toate astea doamna pune accent pe suma aia amarata pe care eu acum nu am de unde sa o dau date fiind conditiile de criza in care suntem ..Ce risc daca ajung la tribunal ?....ca nu mai scap de amenintari!:OX-(