buna seara compania la care lucrez face concedieri colective,eu la momentul de fata sunt detasata pe durata unui concediu medical in cadrul aceleiasi compani dar la un alt loc de munca.intrebarea ar fi daca postul meu se desfiinteaza se pot lua si de mine atat timp cat sunt detasata?multumesc
Pe durata detasarii se poate dispune concedierea acelei persoane. Detasarea nu intra in situatiile in care legea interzice concedierea - art.60 alin.1 C.mun.
Buna dimineata ... am si eu o problema legata de acest subiect ..Mai ecxat iata cum stau lucrurile , de curand compania la care lucrez a intrat in insolventa ,problema este ca este o tacere suspecta de mai bine de doua saptamani.nu ar trebui ca in cazul reorganizarii sa se intocmeasca o lista cu cei ce ar trebui sa mearga la Biroul de somaj ..si as dori sa stiu cum pot aborda situatia in acest sens ...mentionez ca nu am luat salariile din luna Aprilie ..
Concediere
anca.d
Am urmatorul caz: firma se reorganizeaza, se schimba posturi si se micsoreaza salariile. Toate acestea sunt facute cu hotarare AGA si instiintare individuala. ... (vezi toată discuția)