Buna ziua!
Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti daca in eventualitatea in care am depus documentele ce dovedesc starea mea fiziologica de graviditate, ulterior compania la care lucrez poate sa ma anunte ca postul meu a fost restructurat? Este legal?
Mentionez ca s-a luat la cunostinta starea mea - am numar de intrare pe document, stampila si semnatura - si compania nu este declarata falimentara, dar board-ul ce administreaza afacerea a disponibilizat toata echipa.
Sarcina prezinta risc de avort spontan si sunt in CM. Ce se intampla in aceasta situatie? Pe perioada CM, sunt protejata sau notificarea va intra in vigoare oricum? Nu am semnat niciun document privind restructurarea postului meu.
Va multumesc anticipat pentru promptitudine.
Doar ati auzit ca se va.....desfiinta, dar nu ati primit nimik. Probabil si pentru faptul ca sunteti inca in cm. Dar exista un document emis de conducere in acest sens?
discriminarea salariatilor, inclusiv starea de graviditate, sint interzise. starea de graviditate a unei angajate nu poate constitui un motiv temeinic pentru restructurarea postului ocupat in societate.
Da, stiu ca in principiu discriminarea este interzisa, dar ma astept ca angajatorul sa declare un motiv suficient de plauzibil prin care sa justifice restructurarea postului meu.
O veti primi acasa instiintarea , numai ca este cam greu de concediat persoanele gravide .... este interzis prin lege. Acest lucru este posibil numai ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condiţiile legii.