Sunt insarcinata in 17 saptamani iar de curand sindicatul a primit notificare ca firma la care lucrez va intra in reorganizare administrativa si restructurare. Urmeaza sa desfiinteze majoritatea posturilor si sa infiinteze altele. De asemanea o parte din angajati raman fara a primi preavize , pe structura veche. In aceste conditii pot fi concediata?
Daca intru in somaj beneficiez de concediu de maternitate si concediu de crestere a copilului?
Multumesc.
1. Codul Muncii prevede expres ca :
Art. 60 (1) Concedierea salariatilor nu poate fi dispusa:
....
c) pe durata in care femeia salariata este gravida, in masura in care angajatorul a luat cunostinta de acest fapt anterior emiterii deciziei de concediere;
.....
Prin urmare, nu se poate concedia o salariata gravida daca angajatorul i s-a adus la cunostinta de salariata respectiva ca este gravida.
2. Singurele exceptii de la regula sunt in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.
3. Perioada de somaj vi se ia in calcul la calculul celor 12 luni eligibile pentru indemnizatia CCC.
Sarcina
vgeorge
Bună ziua. Lucrez la o societate comercială de vreo 2 ani. Am o întrebare: dacă rămân insărcinată și înștiițez patronul mă poate concedia? Dar ... (vezi toată discuția)
Sarcina in șomaj tehnic
Ynes2
Buna ziua , in data de 03.06.2019 mi-am dat demisia de la fostul loc de munca , apoi in Octombrie m-am angajat la actualul angajator , din luna Octombrie pana ... (vezi toată discuția)