avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

In momentulde fata pot spune urmatoarele : De ceva vreme am ramas fara job iar fosta ma preseaza permanent cu tribunalul ca nu dau banii astia 1/4 din "nimic "..in aceasta perioada nefasta pt mine am incercat sa ma ocup de copil asa cum s-a putut si mi-am adus si eu aportul in educatia lui si am petrecut ..zic eu placut..asa zisele vizite ...cu toate astea doamna pune accent pe suma aia amarata pe care eu acum nu am de unde sa o dau date fiind conditiile de criza in care suntem ..Ce risc daca ajung la tribunal ?....ca nu mai scap de amenintari!:OX-(
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:08, 19 Octombrie 2010
Vi se poate stabili o pensie de intretinere in cuantumul de maximum 1/4 parte din venitul minim pe economia nationala.
de acord cu ce spui ..dar eu nu am nici macar asa ceva ...deci nu am actualmente nici un venit !
Faptul ca actualmente nu aveti nici un venit are relevanta doar in sensul stabilirii pensiei de intretinere raportat la salariul minim pe economie.Si sunteti obligat sa platiti suma, chiar daca nu aveti venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o dilema vis-a-vis de pensia alimentara Puss Puss Buna ziua, Am o dilema vis-a-vis de pensia alimentara pentru un singur minor. In 2017 am castigat procesul pentru pensie alimentara stabilita la 1/4 din ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli minor PaulHu PaulHu Buna ziua. Este posibil ca intre mine si sotia mea sa apara divortul din cauze comune. Avem un copil minor. Nu refuz sa ii platesc pensie alimentara in ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara eugenia36 eugenia36 Buna ziua, Am o intrebare legata de pensia alimentara.Sotul meu plateste o pensie alimentara in valoare de 150 lei la un salariu de 550 lei.De doua saptamini ... (vezi toată discuția)