Doresc sa infiintez un camin de batrani si as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a atrage, daca e posibil, fonduri Europene si unde pot gasi mai multe informatii despre pasii ce trebuiesc urmati, documentatie, etc.
Am cautat pe fonduri-strcturale.ro si am gasit ceva informatii in POR 6: "Reabilitarea /modernizarea / dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale" dar nu mi-e foarte clar daca se poate ca persoana fizica, ce pasi trebuie urmati, e nevoie sa infiintez si un ONG?
Am cumparat un laptop si nu sunt multumit de el, nu e stricat, doar ca are putin joc bateria si motivul principal pentru care as vrea sa-l schimb e pentru ca e foarte galagios.
Am facut cerere la mai putin de 24 de ore de la cumparare si mi-au spus ca in 72 de ore ma vor contacta.
Dupa 48 ore am sunat informativ sa vad daca au primit raspuns, iar seful de magazin era foarte iritat si mi-a spus ca nu crede ca se poate face ceva si sa nu mai insist ca am si mai putine sanse.
Acum necunoscand exact legea pentru protectia consumatorului va intreb daca se poate face ceva?
Ma interesa in special sa-l schimb cu unu mai scump, dar la cum s-a purtat conversatia cu seful de magazin ma gandesc chiar sa cer banii inapoi.
[Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme. Multumesc pentru intelegere]
Din ce-am auzit, zvonuri, nimic mai mult, am inteles ca cei cu centrale de apartament ar putea recurge la serviciile unui laborator acreditat RENAR, am inteles ca experitza si rapoartele acestor laboratoare ar sta in picioare in fata instantelor de judecata.
Ma intereseaza si pe mine sa stiu de ce este nevoie pentru ca aceasta lege sa cada? Daca se dovedeste ca datele celor de la ANRSC nu sunt corecte, sunt sanse sa se renunte la aceasta lege?
Eu sunt de-acord cu plata spatiilor comune si tevile ce trec prin casa, dar nu si cu asa zisa caldura care ar trece prin pereti si cu acel calcul facut in bataie de joc de catre ANRSC.