avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare Camin de batrani privat.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare Camin de batrani privat.

Buna ziua,

Doresc sa infiintez un camin de batrani si as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a atrage, daca e posibil, fonduri Europene si unde pot gasi mai multe informatii despre pasii ce trebuiesc urmati, documentatie, etc.

Am cautat pe fonduri-strcturale.ro si am gasit ceva informatii in POR 6: "Reabilitarea /modernizarea / dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale" dar nu mi-e foarte clar daca se poate ca persoana fizica, ce pasi trebuie urmati, e nevoie sa infiintez si un ONG?
Ultima modificare: Marți, 13 Ianuarie 2015
Cosmin_n, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:26, 14 Ianuarie 2015
Ca persoana fizica nu puteti accesa fonduri europene.
Variante exista la ceea ce doriti dvs, dar va trebui sa infiintati o forma de organizare, SRL, ONG, SRL-D, s.a.. Apoi va trebui sa aveti fonduri proprii pentru cofinantare si ceea ce va fi aplicabil in noul program este parteneriatul cu UAT, cu serviciile sociale locale.
Programul POR 2014-2020 inca nu a fost aprobat la CE, deci momentan nu se pot vedea decat linii generale pe axe de prioritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene constructie azil de batrani calutul_jo calutul_jo detin un teren si as dori sa construesc un azil de batrini as dori sa stiu care sint pasi de parcurs ?.ce fel de asociatie trebuie deschisa?as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri azil de batrani elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Detin un teren de 3000 mp in sat Ciofliceni (Snagov) si as dori sa accesez fonduri in vederea construirii unui azil de batrani.Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil batrani rusanica rusanica Ma intereseaza ca persoana fizica pot obtine fonduri pentru infiintarea unui azil de batrani? si care ar fi pasii de urmat (vezi toată discuția)