avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare azil batrani
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare azil batrani

Ma intereseaza ca persoana fizica pot obtine fonduri pentru infiintarea unui azil de batrani? si care ar fi pasii de urmat
Cel mai recent răspuns: neamtu 2 , utilizator 23:27, 15 Decembrie 2011
persoanele fizice nu pot accesa fonduri pentru acest obiectiv.
trebuie sa infiintati un ONG pentru inceput.
daca sunteti din mediu rural ONG poate accesa masura 322 a PNDR
[ link extern ]
in mediu urban se finanteaza doar Reabilitarea/modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale prin axa prioritara 3, DMI 3.2 a programului POR
[ link extern ]
nu folositi masura 322 ptr. constructie sau modernizare.V-a ingropati de la inceput.Aceasta masura este recomandabila ptr. dotari si utilaje !Masurile 322 si 313 sunt masuri foarte prost concepute ,din aceasta cauza, multi nu reusesc si renunta sa duca la capat proiecte aprobate la finantare.Pe axa 3 vorbim de bani multi (proiecte mari de milioane de euro ) si prin prisma intrebarii puse , dvs . doriti un proiect mai mic.Nu vreau sa va descurajez ,dar daca vreti sa accesati fondurii europene trebuie sa va ganditi, ca veti avea costuri mai ridicate,cu 15-20 % fata de un proiect facut cu fondurii proprii ! sfatul meu :accesati pe 322 in mediul rural numai dotarii sau utilaje !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri azil de batrani elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Detin un teren de 3000 mp in sat Ciofliceni (Snagov) si as dori sa accesez fonduri in vederea construirii unui azil de batrani.Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Proiect b.mariana b.mariana buna ziua, detin un teren de 4000mp la 14 km de capitala;exista posibilitatea deschiderii unei gradinite+scoala1-4+loc recreere, accesand fonduri ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene constructie azil de batrani calutul_jo calutul_jo detin un teren si as dori sa construesc un azil de batrini as dori sa stiu care sint pasi de parcurs ?.ce fel de asociatie trebuie deschisa?as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)