avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri azil de batrani
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri azil de batrani

Buna ziua,

Detin un teren de 3000 mp in sat Ciofliceni (Snagov) si as dori sa accesez fonduri in vederea construirii unui azil de batrani.Va rog sa-mi spuneti;
1. In ce program as putea accesa fondurile?
2. Ce suma (procent) minima ar fi obligatoriu sa cofinantez si daca exista posibilitatea ca terenul pe care il detin sa fie considerat ca si cofinantare?
3. daca firma pe care as dori sa solicit fondurile trebiue sa aiba experienta in acest domeniu (ingrijire batrani) sau trebiue sa indeplineasca anumite conditii mai speciale?
4. daca trebuie sa am incadrati la momentul solicitarii finantarii personal de specialitate si daca da , ce anume?

Multumesc!



PS In situatia in care mai sunt si alte informatii pe care ar fi necesar sa le detin va rog sa-mi spuneti .
1) Pentru obiectivul dvs. se pot accesa fonduri pe Programul PNDR masura 322 componenta b):

• Prima înfiintare si dotarea infrastructurii aferente serviciilor sociale precum centrele de
îngrijire copii, bătrâni si persoane cu nevoi speciale;
[ link extern ]

informatiile le gasiti de la pagina 342.
2) Aporturile in natura nu sunt considerate cofinantari.
In aceasta idee cel mai bine ar fi sa infiintati un ONG si sa intrati in parteneriat cu Primaria, consiliul Local,Biserica din comuna,sau Consiliul Judetean pentru ca in aceasta situatie suma atribuita este mult mai mare.

Pentru alte nelamuriri sau date concrete va puteti adresa primariei sau la sediul APRDP unde puteti obtine consultanta gratuita.

o alta vqarianta ar fi programul POR, axa prioritara 3,DMI 3.2
[ link extern ]

dar aici este necesar sa aveti constructia executata, deoarece se finanteaza doar Reabilitarea /modernizarea / dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale si nici nu stiu care ar fi finantarea pentru Regiunea Bucuresti-Ilfov.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare azil batrani rusanica rusanica Ma intereseaza ca persoana fizica pot obtine fonduri pentru infiintarea unui azil de batrani? si care ar fi pasii de urmat (vezi toată discuția)
Proiect b.mariana b.mariana buna ziua, detin un teren de 4000mp la 14 km de capitala;exista posibilitatea deschiderii unei gradinite+scoala1-4+loc recreere, accesand fonduri ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene constructie azil de batrani calutul_jo calutul_jo detin un teren si as dori sa construesc un azil de batrini as dori sa stiu care sint pasi de parcurs ?.ce fel de asociatie trebuie deschisa?as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)