avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate Anny84

Activitate Anny84

Buna ziua
As avea si eu o inrebare , Suntem chiriasi a unei case nationalizate si dorim sa o cumparam in temeiul legii 10/2001 si ulterior sa o vindem.
Inrebarea este daca este posibil sa cumparam casa de la AFI si ulterior sa o vindem, fara a astepta sa treaca 10 ani?
Din cate am inteles prin legea 1/2009 a fost abrogata interdictia de a vinde imobilul pe parcursul a 10 ani, art. 43 al legii 10/2001.
Multumesc mult!
Multumesc mult pentru raspunsurile DVS.
Dar ma intereseaza mai mult daca trebuie sa o atrag in proces si pe mama paratului, pentru ca acum ea locuieste in apartament.
Am citit in Codul de procedura Civila art. 67 se poate face cerere de interventie fortata. Poate fi aplicat acesta si in situatia mea?
Tin sa concretizez actiunea am depus-o deja si e impotriva fiului acestia.
Si daca deja e pe rol actiunea in revendicare?:blush2::hm:
Va multumesc mult!
Dar oare actiunea in evacuare nu se depune atunci cind sunt relatii contractuale(de locatiune spre exemplu)?:hm:
Buna ziua!
As avea nevoie de niste sfaturi pentru urmatoarea problema: Am procurat un imobil prin adjudecare la o licitatie publica, inca anul trecut.
Fostii proprietari ai apartamentului nu vor sa paraseasca locuinta, de aceea am initiat o actiune de revendicare imobiliara in luna mai impotriva fostului proprietar(parat) pe parcurs am aflat ca nu el locuieste in apartament ci mama lui, deci ea e posesorul neproprietar.
Curand va fi a treia infatisare in judecata (de doua ori nu a venit paratul), asi dori sa stiu:
1. Trebuie atrasa in proces si mama paratului dat fiind faptul ca ea locuieste acum in apartament?
2. daca da cum pot sa o atrag in proces, care va fi calitatea ei procesuala?
Va multumesc :)