avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa cumpar apartament pe legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa cumpar apartament pe legea 10/2001

Buna ziua
As avea si eu o inrebare , Suntem chiriasi a unei case nationalizate si dorim sa o cumparam in temeiul legii 10/2001 si ulterior sa o vindem.
Inrebarea este daca este posibil sa cumparam casa de la AFI si ulterior sa o vindem, fara a astepta sa treaca 10 ani?
Din cate am inteles prin legea 1/2009 a fost abrogata interdictia de a vinde imobilul pe parcursul a 10 ani, art. 43 al legii 10/2001.
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Legea 112,legea 10 sau legea 1/2009? georgestefan georgestefan Am cumparat o casa de la afi,si scrie in contractul de vanzare-cumparare ca nu o pot vinde 10 ani.Acum aflu ca potrivit legii1/2009,se poate vinde fara sa mai ... (vezi toată discuția)
Legea 112 "vesnica" wirtej wirtej am in fata un extras de CF care la sarcini nu are mentionat nimic(o parte dintrun imobil, un ap.).notarul cere contractul de vinzare si observa ca imobilul a ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui apartament cumparat cu legea 112 si modificata cu legea 1/2009 vultur cornel vultur cornel Am cumparat in urma 2 ani un apartament nationalizat cu legea 112,platind un avans de 30%,iar restul in rate.Nu a fost niciodata revendicat de fosti ... (vezi toată discuția)