avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzarea unui apartament cumparat cu legea 112 si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzarea unui apartament cumparat cu legea 112 si modificata cu legea 1/2009

Am cumparat in urma 2 ani un apartament nationalizat cu legea 112,platind un avans de 30%,iar restul in rate.Nu a fost niciodata revendicat de fosti proprietari.In baza legii 1/2009 stiu ca anumite articole din legea 112 /95 si legea 10/2001 au fost abrogate,respectiv acele articole care faceau referire la interdictia de a revinde acest apartament timp de 10 ani de la data cumpararii.Intrebarea mea este : Poate sa imi spuna cineva daca pot vinde apartamentul in conditii normale prin notariat cu contract de vanzare - cumparare autentificat?

Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2010
George, Avocat
Cel mai recent răspuns: Jagger26 , utilizator 14:41, 27 Februarie 2010
Buna ziua,sunt nou pe forum,si sunt interesat sa aflu raspunsul la aceeasi intrebare.In urma cu sapte ani,am cumparat un apartament nationalizat,in care locuiesc din 1985,iar acum as vrea sa-l vand,pt a cumpara un altul mai spatios.Se poate vinde acest apartament?Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 112/95 ContSters168018 ContSters168018 Mama mea a cumparat un apartament din vila in care locuia,vila nationalizata si nerevendicata,a cumparat cu 10% avans si restul in rate pe 25 de ani.Care este ... (vezi toată discuția)
Cumpar dar nu pot wirtej wirtej am in fata un extras de CF care la sarcini nu are mentionat nimic(o parte dintrun imobil, un ap.).notarul cere contractul de vinzare si observa ca imobilul a ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil legea 112 cristeo cristeo Buna ziua. As dori sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Dorim sa cumparam un apartament. Stim despre el ca a fost achizitionat de proprietar in primii ani ... (vezi toată discuția)