Aveti foarte mare dreptate,dar te gandesti sa ajuti un om,nu toti sunt asa.
Cardul l-am blocat deja dar inca mai incerc sa discut cu el omenste sa imi dea banii sa sa nu ma duc sa depun plangere,pentru ca din cate m-am interesat fiind penala nu se mai poate retrage,si odata depusa nu o sa mai am nici timp si cu atat mai putin interes sa alerg pe la politie sa modific declaratii.
Dar cred ca nu am de ales.Eu tot ce vreau este sa imi dea banii mei si el tot imi spune ca nu sunt atatia ca erau mai putin.si nici macar nu i-am cerut pe toti ca abia azi am observat ca el scotea si dupa card,daca incep sa ii mai calculez si pe aia,plus aia care sunt sigura ca tot el mi i-a luat din casa,atunci or sa fie si mai multi dar se pare ca putin ii pasa.
Va multumesc foarte mult.Ideea este ca tipul respectiv ne eraprieten mie si sotului si l-am luat la noi in casa cand nu mai avea unde sa stea si abia aum vreo 3 zile am inceput sa observ ca mi-a folosit cardul sa joace poker,sa scoata bani,si am impresia ca imi lipsesc si cateva bijuterii si vreo 1500 de euro.Dar pentru bani si bijuterii nu am dovezi ,decat cuvantul meu,nu stiu daca este doar acesta suficient la politie.Sincer eu am un baietel de un an si ne chinuim sa facem o casa,iar un tampit de care te doare sufletul te fura fara nici o remuscare,nici macar pentru copilul asta.Cand sa ne cumparam si noi acum centrala ca a venit iarna,mai ia banii de unde nu-s.nu stiu cum sa fac sa ne recuperm banii.
Buna seara.Mai revin cu problema mea cu furtul de pe card.Dupa ce am aflat ca juca poker online dupa cardul meu,acum am observat tot din extrase ca imi mai sustragea cardul retragand bani in mod constant.vreau sa ma duc sa depun plangere dar nu stiu exact,cat sunt retinute filmarile de a bancomate? eu dupa extrase stiu exact fiecare bancomat ora ,ziua,dar sunt din lunile august si septembrie.
Bancomatele retin pe o perioada mai lunga aceste date? Am incercat sa vorbesc cu tipul respectiv ,sa ii explic sa imi dea banii pe care mi i-a furat,dar se pare ca el crede ca totul este o gluma si nu prea il intereseaza.Nu stiu cum sa fac,sincer nu vreau sa il bag in puscarie ,eu vreau doar sa imi recuperez banii mei,care deja sau strans destul de multi.cum sa fac? Dati-mi va rog un sfat.
Va multumesc foarte mult.
In cat timp poti sa depui plangerea? Eu tot mai sper poate imi recuperz banii,pentru ca banuiesc ca pentru ce a facut el,sigur va face puscarie?
e posibil?si au vreo importanta si curateniile la care el s-a dus si a luat banii?
Am inteles,doar ca eu am o firma de curatenie,si tot zilele astea am aflat ca lua curatenii generale la care se ducea cu diverse fete,eventual platite cu ziua,sau chiar din oamenii mei mintindu-i cu ceva,ca nu vreau sa fiu deranjata(din cauza ca am un bebe de cateva luni),si lua banii de la clienti dupa ce facea curat,fara sa dea factura,fara nimic,dar se recomanda ca fiind angajat in firma respectiva.Am platit si pt un site si cand m-am uitat peste el sa vad cum este erau toate datele lui de contact nimic de al meu.doar ca pe aceste lucruri nu am dovezi concrete,decat cuvantul la oamenii cu care el a fost.acum trebuie sa mai platesc si la google vreo 50e ca a bagat el reclama,sau ceva de genul
Nu credeti ca este destul de grav?
Buna ziua. Acum cateva luni am ajutat un prieten sa stea la mine,pentru ca nu avea unde sa locuiasca.
Acum cateva zile am observat ca imi lipseau bani din cont..Am descoperit din extrase ca juca poker online. vreau sa ma duc la politie sa depun o plangere.Din cate am inteles ceea ce el a facut se incadreaza la furt calificat si se pedepseste cu inchisoare.
ma gandeam ca daca reusesec sa imi recuperz banii furati de el si as vrea sa retrag plangerea se mai poate?
in cat timp trebuie sa ma duc la politie sa depun plangere? care sunt etapele?
Va multumesc foarte mult