avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate rotariugaby

Activitate rotariugaby

Discuție Divort Anglia
Buna ziua! Sunt casatorita in Londra am introdus actiunea de divort in Londra de 2 luni. A fost trimisa petitia cu divortul sotului si prin posta si prin mail nu vrea sa dea un raspuns daca este de acord cu divortul sau nu. Ce se intampla cu procesul daca nu primeste raspuns de la el? Eu am platit deschidera divortului. Nu stiu ce sa mai fac? Avocata mi- a zis ca trebuie alti bani ca sa ii trimita executor. Dar nu mai vreau sa dau bani. Ce se intampla cu prcesul ? Noi suntem despartiti nu stam impreuna de 4 luni . Va multumesc! Poate ma lamuriti si pe mine.
Discuție cartea de munca
daca sunt in pensie de boala si cartea de munca o am acasa trebuie sa merg sa o duc la scanat ?Va multumesc!
am cumparat o masina cum 2 ani am inmatriculato am platit taxa de 63 de milioane tot in regula pana acuma.Ce sa intamplat? Am mers sa fac verificarea tehnica si cei de acolo miau zis ca nu corespunde seria de sasiu in talon e o serie pe masina alta.Cum e posibil am fost la RAR, dar cei de la politie zic ca sunt 2 masini,la RAR ca nu pot face nimic, nu stiu ce sa fac?Deci eu as avea 2 masini una am acte dar nu am masina,si una am masina nu am acte,nu inteleg cum a putut trece de RAR ,ei isi cer scuze ca au gresit.Dar eu ce sa fac acuma imi poate zice cineva,sau a mai patit cineva asa ceva?Va rog sa imi dati un sfat.Va multumesc!