am cumparat o masina cum 2 ani am inmatriculato am platit taxa de 63 de milioane tot in regula pana acuma.Ce sa intamplat? Am mers sa fac verificarea tehnica si cei de acolo miau zis ca nu corespunde seria de sasiu in talon e o serie pe masina alta.Cum e posibil am fost la RAR, dar cei de la politie zic ca sunt 2 masini,la RAR ca nu pot face nimic, nu stiu ce sa fac?Deci eu as avea 2 masini una am acte dar nu am masina,si una am masina nu am acte,nu inteleg cum a putut trece de RAR ,ei isi cer scuze ca au gresit.Dar eu ce sa fac acuma imi poate zice cineva,sau a mai patit cineva asa ceva?Va rog sa imi dati un sfat.Va multumesc!
In situatia in care RAR ,propune blocarea in baza de date a numarul de inmatriculare,urmeaza sa se interzica deplasarea autoturismului pe drumurile publice
Pentru lamurirea situatiei si aflarea adevarului,in raport de constatarile RAR,aveti dreptul legal a formula plangere impotriva autoritatii,dar ...va veti confrunta cu situatii care numai in Romania sunt posibile