avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate lproca

Activitate lproca

multumesc foarte mult pentru explicatii
Multumesc de raspuns

Am inteles ca trebuie sa trimit on-line modificarile.
Dar cum NU a intervenit nici o modificare in componenta salariatilor sau a salariilor acestora de la ultima inregistrare "pe hartie" (deci de dinainte de a se putea trimite on-line), mai trebuie trimis ceva la ITM?

Scuze insistenta si o seara linistita!
Sunt angajat pe termen nelimitat la o institutie dar, suplimentar, sunt angajat cu contract de munca si la o asociatie de proprietari.
Pana anul trecut de la asociatie se depunea la ITM, lunar, o copie de pe statul de plata al angajatilor, ceea ce nu se mai face din cate am fost informat.
La sediul asociatiei exista si un Registru de evidenta a salariatilor, inregistrat la ITM din 2005. Este necesar depunerea acestuia la ITM? Sau inregistratrea on-line?
Mentionez ca de mai multi ani nu s-au mai efectuat modificari in componenta si grila de salarizare a angajatilor.
Va multumesc anticipat pentru lamuriri
Răspuns la discuția contributii conventii civile
multumesc!
unui salariat care presteaza, o activitate suplimentara si angajat cu contract de munca, i se retine contributiile impuse de lege 16.5% (inclusiv angajatorul plateste 27%)

in cazul unei conventii civile (de ex. administrator sau casier asociatii de proprietari), am inteles din discutii ca angajatorul trebuie sa-i calculeze toate contributiile datorate ca si in cazul unui salariat.

Daca este ok, pana acum, INTREBAREA este daca angajatorul mai trebuie sa plateasca cota de 27% ce-i revine in cazul unui salariat cu carte de munca?