avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Activitate geresy

Activitate geresy

Buna ziua

Pentru o companie infiintata in Romania cu actionar majoritar strain-80% din Anglia se poate ca legea guvernanta, in caz de conflict viitor intre actionari, sa fie legea din Anglia? sau ar fi mai usor ca aceasta companie sa fie filiala?
Mulţumesc pentru răspuns. Ce fac totuşi dacă mă trezesc cu cheltuieli suplimentare la plata întreţinerii, cui trebuie să mă adresez ?
Bună ziua,

Locuiesc la etajul 10/10. Acum 2 săptămâni s-au montat schele pentru realizarea izolaţiei termice la faţada blocului. Zilele trecute persedintele blocului şi administratorul mi-au spus să schimb acoperisele balcoanelor pentru că aparent unei vecine de la etajul 7 sau 8 îi plouă pe izolaţie (?). Iniţial am fost de acord, cu condiţia să contribuie şi vecina care are probleme.
Aceştia au discutat cu cei ce realizează izolaţia termică şi au venit cu un preţ. Problema e că preţul nu este justificat - 1200 lei/balcon, iar fiecare balcon are 3.5mp2. Ei vor să schimbe fostul acoperiş de azbociment cu unul de tablă zincată şi efectiv nu ies calculele, plus că nici vecina nu vrea să plătească, aşadar toată suma trebuie să o plătesc eu.

Preşedintele şi administratorul au spus că dacă nu plătesc, vor plăti din banii asociaţiei iar cheltuielile le vor pune pe întreţinere. Oricum ar fi, eu trebuie să plătesc suma întreagă.

Am două întrebări: Acoperişul ultimului balcon este parte comună? Iar în caz că aceştia îmi trec la întreţinere 2400 lei cui trebuie să mă adresez?

Sunt presat de timp pentru că vor începe cât de curând să demonteze schelele.

Mulţumesc anticipat.

Balconul este închis - cu placa de beton, iar pe acesta este montat acoperişul.