avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate cory1712

Activitate cory1712

Răspuns la discuția Impartire bunuri dupa divort
Teoretic nu, intradevar, dar el si avocatul lui se agata de asta. Parinti doresc asta dar am inteles ca dureaza ff mult si pana se solutioneaza sa pronunta divortul.#-o:stunned:
Probabil ca da, insa cred ca se leaga de aceasta impartire de bunuri pentru a trage de timp in ceea ce priveste parasirea domicililui.
Multumesc pentru raspuns, din cate stiu eu nu sunt codebitor dar el va afirma ca sunt cheltuieli comune facute de pe acel card si atunci?
Buna ziua,
Revin cu o noua intrebare....Am intentat actiune de divort din culpa comuna. Din casa ne apartin doar bunurile cumparate de-a lungul vremii inclusiv unele imbunatatiri..termopane s.a. Sotul are un card de credit cu o suma maricica cheltuita de pe el...eu voi fi obligata dupa divort sa platesc la acel credit? Ce as putea sa fac sa nu? Daca ii dau din bunuri din casa in compensatie ( in cazul in care accepta) ar fi ok?. In casa locuieste si mama mea care a contribuit la toate cheltuilelile casei la comun.
Răspuns la discuția evacuare din casa
Buna ziua,
Politia a spus clar ca nu se baga,asa cum bine a spus d-nul Praporgescu, a ramas doar judecatoria, insa aici costa...din pacate.
Buna ziua,
Locuiesc cu sotul in casa parintilor mei, am depus actele de divort si parinti mei i-au spus sotului sa paraseasca locuinta ,insa el refuza. Ce ramane de facut din partea parintilor.X-(