avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare din casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare din casa

Buna ziua,
Locuiesc cu sotul in casa parintilor mei, am depus actele de divort si parinti mei i-au spus sotului sa paraseasca locuinta ,insa el refuza. Ce ramane de facut din partea parintilor.X-(
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:05, 26 Octombrie 2010
sa apeleze la politie.sotul dvs nu are nicio calitate sa stea in casa parintilor dvs daca acestia nu mai doresc.
Daca sotul dvs. refuza parasirea imobilului, este necesara promovarea pe rolul instantei a unei actiuni in evacuare si obtinerea unei hotarari in acest sens.
Daca nici dupa obtinerea hotararii acesta nu paraseste imobilul, atunci este necesar sa procedeze la executarea silita a acestuia ,in baza hotararii in evacuare apeland la serviciile unui executor judecatoresc.
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cu parere de rau va spun ca p[olitia nu intervine in situatia aratata de dvs. , am intanlit multe cazuri asemanatoare. Va veti convinge si dvs. Cititi mesajul meu privat pe care vi l-am trimis.
Actiunea in evacuare intentata de parintii dvs. este singura solutie.
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator
Buna ziua,
Politia a spus clar ca nu se baga,asa cum bine a spus d-nul Praporgescu, a ramas doar judecatoria, insa aici costa...din pacate.
buna ziua.
va trebui sa solicitati evacuarea paratului din imobil .alta solutie legala nu exista .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație locuință familială: pot să vând apartamentul pe care l-am cumpărat înainte de căsătorie? suntem în divorț dar soțul nu vrea să părăsească imobilul crashtestdummies crashtestdummies Bună ziua, Va deranjez cu o speța in dreptul familiei. Am o locuință cumpărată înainte de căsătorie, prin credit ipotecar, singur imprumutat și ... (vezi toată discuția)
Rezolvare conflict crisupelu crisupelu Buna seara! As dori sa stiu cum este considerata din punct de vedere legal urmatoarea notiune. Locuiesc impreuna cu sotul meu si copilul nostru in imobilul ... (vezi toată discuția)
Doresc sa divortez si sotul nu este de acord- cum procedez? adriana1212 adriana1212 vreau sa dau divort dar sotul a zis ca nu va semna pt despartire. cum pot sa termin mai repede si cu costuri mai mici. nu avem copii dar inca stam impreuna in ... (vezi toată discuția)