suma a fost de zece mii lei in 2005 in actul de ipoteca ...pretul vanzarii este in suma de 10000 mii ,suma ce reprezinta credit acordat subsemnatului de mama mea, ... c .elena , asa cum rezulta din contractul de imprumut si ipoteca autentificat sub nr.... in data de... la notarul.. ... multumesc mult ptr sfatul dat.. sarut mana
creditu e luat pe nevoi personale far garantii ...
sunt inca . inmarmurit cu sa poata banca sa anuleze un cat de ipoteca din anul 2005 cand eu in aceea perioada nu aveam nici un credit de nevoi personale. si 2 exista un act de vanzare cumparare urmata de executarea ipotecii in 2010 .. si dupa un 1 si 6 luni banca sa anuleze 2 acte cu mult inainte..? fara ca acest bun sa fie gajat bancii ( in speta apartamentu)
am fost la notara . si mi sa explicat ca nu poate . am fost la 2 avocati unu mi a spus ca nu se poate executa apartamentu ca se demonstreaza ca actu intrarii n posesia apartamentului sa facut in baza ipotecii din 2005 .. cel de al 2 mi a spus sa se informeze . referitor la cazul respectiv.. dupa cine sa ma iau..?
am imprumutat un credit in 2007 ptr nevoi personale., specific , ca n 2005 aveam ipoteca pe casa mea de catre mama mea, in 2009 am pasarit tara si nu am mai achitat creditul . in 2010 mama executa ipoteca si intra n posesia imobilului.. in 2011 banca luna 8 banca cere executie asupra bunurilor mele .. a primit la adresa care locuiam mama mea o executare siliata .. in care se specifica ce se vor anula orice act cu care am instrainat bunuriel ( apartamentul.. ipotecat ).. poate banca sa anuleze un act de vanzare cupmarare de un an jumatate . si sa execute acest apartament? mai ales ca exista un act de ipoteca intabulat pe acest apartament din 2005 in favoare mamei..
in urma cu 3 ani am luat un credit de nevoi personale , fara girant, fara ca parintii sa garanteze cu vrun bun, ptr acest credit, in urma cu ceva timp am parasit tara vanzand casa mea , mamei mele.Acum parintii mei sunt terorizati de o firma de recuperari creante ca vor fi executati pana la terminarea datoriei facute de mine. se poate asa ceva n tara asta ata timp cat saracii oameni nu au semnat nicaieriin contractul meu de imprumut?