avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probleme asupra parintilor de la un credit?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probleme asupra parintilor de la un credit?

in urma cu 3 ani am luat un credit de nevoi personale , fara girant, fara ca parintii sa garanteze cu vrun bun, ptr acest credit, in urma cu ceva timp am parasit tara vanzand casa mea , mamei mele.Acum parintii mei sunt terorizati de o firma de recuperari creante ca vor fi executati pana la terminarea datoriei facute de mine. se poate asa ceva n tara asta ata timp cat saracii oameni nu au semnat nicaieriin contractul meu de imprumut?
Cel mai recent răspuns: MARAZZI , utilizator 11:42, 26 Octombrie 2010
daca vor reusi sa anuleze contractul de vanzare cumparare pe motiv ca actul a fost incheiat cu scopul de a frauda drepturile creditorilor, vor putea sa ii execute pe parintii dvs.
chiar daca inainte exista un act de ipoteca asupra casei ,in favoarea mamei?cu ceva timp inainte de incheierea actului de vanzare cumparare.
In cazul acesta, daca am inteles bine si mama dvs. a avut drept de ipoteca asupra casei dvs. si ulterior a fost achizitionat, nu exista rea credinta, ca atare, actiunea revocatorie din partea unui alt creditor asupra tranzactiei avand ca obiect casa, e nefondata.
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
ContSters7431, utilizator
dar ii poate obliga sa mi achite datoriile mele prin alte misloace in afara de executare ...
Nu exista asa ceva atata timp cat nu au calitate de coplatitori, garanti. Alte mijloace sunt cele de hartuire.

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati floritohaneanu floritohaneanu sunt coplatitor la un credit de nevoi personale al sotului meu,care neavand servici a intarziat cu plata ratelor, fiindinstiintat ca va fi executat silit.ce se ... (vezi toată discuția)
Executare un apartament vandut se poate? MARAZZI MARAZZI am imprumutat un credit in 2007 ptr nevoi personale., specific , ca n 2005 aveam ipoteca pe casa mea de catre mama mea, in 2009 am pasarit tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita doina spanu doina spanu daca fiul meu este executat silit, are ipotecat apartamentul si eu sunt coplatitor, banca poate sa ma execute si pe mine silit ? (vezi toată discuția)