avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

daca fiul meu este executat silit, are ipotecat apartamentul si eu sunt coplatitor, banca poate sa ma execute si pe mine silit ?
Cel mai recent răspuns: doina spanu , utilizator 15:02, 3 Martie 2010
Cum adica coplatitor? Codebitor? Girant?
da, girant
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2010
doina spanu, utilizator
In acest caz, daca debitorul nu are nimic de executat, iar Dvs. nu platiti, creditorul poate cere executarea silita impotriva Dvs.
debitorul are un apartament care este ipotecat bancii pentru acest credit, la care sunt girant
In acest caz nu trebuie sa va faceti griji -- daca apartamentul este ipotecat, atunci banca va lua apartamentul, si daca acest lucru n-ar fi de ajuns (nu acopera creditul in intregime), urmeaza tot debitorul, iar daca debitorul nu mai are nimic, vine girantul.

Alte discuții în legătură

Lmposibilitate plata credit ipotecar utilizator0987 utilizator0987 Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca se poate ce implicatii are familia in urma contractarii unui credit imobiliar ipotecar si neplatirea ratelor. Daca tatal ... (vezi toată discuția)
E posibila executarea altor bunuri decat imobilul ipotecat? ancristida ancristida Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Daca cineva nu-si plateste creditul ipotecar si intra in executare silita, se executa doar imobilul ... (vezi toată discuția)
Restante banca CARMENUTZA67 CARMENUTZA67 Buna ziua.Am un credit ipotecar la care sunt girant platitor.De ceva timp sunt in imposibilitate de a plati rata si am primit somatie de la o firma de ... (vezi toată discuția)