avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate ZOMONITA MIHAELA

Activitate ZOMONITA MIHAELA

Discuție partaj
Buna ziua .
Sint divortata de fostul sot de 2 ani iar in timpul casatoriei noastre a infiintat o firma la care este singur asociat si administrator . Dupa o perioada a cumparat o masina in leasing pe aceasta firma pe care m-a lasat sa o folosesc eu cu copiii . Partaj de bunuri nu am facut pt.ca am hotarit ca el sa ramina cu firma si sa-mi treaca pe numele meu masina in noiembrie 2010 cind termina de achitat leasingul pt.ea .Dupa divort am facut o conventie pe care em semnat-o amindoi in fata avocatului meu si doi martori , conventie care nu este autentificata la notar , prin care isi ia nagajamentul sa-mi lasa masina . In momentul de fata fostul meu sot nu mai vrea sa-mi lasa masina si vrea chiar sa o vinda spunindu-mi ca nu am dreptul asupra ei . As vrea sa va intreb pot sa cer acesta masina in instanta iar el sa ramina cu firma ( in capitalul acestei firme figureaza masini , scule , cladiri in valoare mare )? Trebuie sa cer expert neaparat ? Pot sa aduc ca proba in instanta acea conventie pe care am semnat-o impreuna ? Am sanse sa obtin masina ?Daca o vinde pina la prima infatisare ce pot sa mai fac ? Va multumesc .
Buna ziua .
As vrea sa intreb daca la procesul pe care l-am intentat fostului meu sot pt.neplata pensiei alimentare trebuie sa ma prezint cu cei doi copii minori (de 6 respectiv 3 ani) pe care ii am cu fostul meu sot si pe instanta mi i-a incredintat ? Intreb acest lucru pt.ca din citatia pe care am primit-o de la tribunal pt.prima infatisare asa inteleg . Eu nu as dori sa traumatizez copiii pt.ca si asa sufera enorm . Ce pot sa fac sa ma opun acestui fapt ?