avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua .
As vrea sa intreb daca la procesul pe care l-am intentat fostului meu sot pt.neplata pensiei alimentare trebuie sa ma prezint cu cei doi copii minori (de 6 respectiv 3 ani) pe care ii am cu fostul meu sot si pe instanta mi i-a incredintat ? Intreb acest lucru pt.ca din citatia pe care am primit-o de la tribunal pt.prima infatisare asa inteleg . Eu nu as dori sa traumatizez copiii pt.ca si asa sufera enorm . Ce pot sa fac sa ma opun acestui fapt ?
Cel mai recent răspuns: vrd , utilizator 21:49, 26 Octombrie 2010
Copii minori nu trebuie sa ii luati la tribunal. Acolo trebuie sa va prezentati doar dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minori Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Sint divortata din 2009 iar cei doi copii minori pe care ii am cu fostul meu sot mi-au fost incredintati mie prin sentinta judecatoresca definitiva ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna seara. Revin cu problemele mele mai vechi: sint divortata din iunie 2009 si am ramas cu doi copii minori , unul de 6 ani si celalalt de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentare Z.A.G. Z.A.G. Sint divortata din iunie 2009 iar in urma divortului mi s-au incredintat mie cei doi copii minori si mi s-a stabilit o pensie alimentara pe ... (vezi toată discuția)