avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentare

Sint divortata din iunie 2009 iar in urma divortului mi s-au incredintat mie cei doi copii minori si mi s-a stabilit o pensie alimentara pe care nu am primit-o nici in ziua de azi. Avocata mea a depus o cerere(in data de 16.12.2009) , cu toate actele doveditoare la tribunal pt. a obtine o ordonanta prezidentiala pt. executare silita . Azi(04.01.2010) gasesc in posta o hirtie de la tribunal prin care mi se aduce la cunostinta ca mi s-a respins cererea pt. neprezentare in fata instantei si cu termen de recurs 5 zile de la data comunicarii . Pe plic este data postei 31.12.2009 cu toate ca am primit-o in data de 04.01.2010 pe la ora 14 .Ce mai pot face daca eu nu am stiut ca trebuie sa ma prezint in fata instantei , nu mi s-a comunicat nici de catre avocata si nu am primit instiintare de la instanta . Mai mentionez ca am facut si pangere penala pt.neplata pensiei alimentare din data de 15.10.2009 iar dosarul nu a plecat catre parchet nici azi, 04.01.2010 . Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Fostul sot imi ride in nas si-mi zice ca nu va plati pensia alimentara niciodata pt. ca va duce dovezi la instanta si martori ca a cumparat de 2 ori jucarii la copii de sarbatori si o data niste alimente ca sa nu faca puscarie .
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:52, 4 Ianuarie 2010
Maine (05.01.2010) este ultima zi in care puteti depune recursul....
1.Depuneti maine recursul,cu ajutorul avocatei.
2.Mergeti in audienta la comandantul ofiterului care a anchetat abandonul familial cu un memoriu si solicitat-i urgentarea trimiterii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Sint divortata de 1 an iar la divort sotul meu a convenit sa-mi dea pensie alimentara o suma cu care am fost de acord atit eu cit si ... (vezi toată discuția)
Cautiune pentru plata pensiei alimentare? camelot camelot cu toate ca am platit pensia alimentara, alimentand cardul de salarii al fostei neveste, regulat, m-am trezit la serviciu cu ordonanta presedintiala de poprire ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj mary1982delia mary1982delia BUNA ZIUA Am divortat din luna martie,ambii soti impreuna cu avocatii am incheiat o tranzactie de comun acord sa imi plateasca pensia alimentara de 500ron ... (vezi toată discuția)