Sint divortata din iunie 2009 iar in urma divortului mi s-au incredintat mie cei doi copii minori si mi s-a stabilit o pensie alimentara pe care nu am primit-o nici in ziua de azi. Avocata mea a depus o cerere(in data de 16.12.2009) , cu toate actele doveditoare la tribunal pt. a obtine o ordonanta prezidentiala pt. executare silita . Azi(04.01.2010) gasesc in posta o hirtie de la tribunal prin care mi se aduce la cunostinta ca mi s-a respins cererea pt. neprezentare in fata instantei si cu termen de recurs 5 zile de la data comunicarii . Pe plic este data postei 31.12.2009 cu toate ca am primit-o in data de 04.01.2010 pe la ora 14 .Ce mai pot face daca eu nu am stiut ca trebuie sa ma prezint in fata instantei , nu mi s-a comunicat nici de catre avocata si nu am primit instiintare de la instanta . Mai mentionez ca am facut si pangere penala pt.neplata pensiei alimentare din data de 15.10.2009 iar dosarul nu a plecat catre parchet nici azi, 04.01.2010 . Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Fostul sot imi ride in nas si-mi zice ca nu va plati pensia alimentara niciodata pt. ca va duce dovezi la instanta si martori ca a cumparat de 2 ori jucarii la copii de sarbatori si o data niste alimente ca sa nu faca puscarie .
1.Depuneti maine recursul,cu ajutorul avocatei.
2.Mergeti in audienta la comandantul ofiterului care a anchetat abandonul familial cu un memoriu si solicitat-i urgentarea trimiterii dosarului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
Z.A.G.
Buna ziua . Sint divortata de 1 an iar la divort sotul meu a convenit sa-mi dea pensie alimentara o suma cu care am fost de acord atit eu cit si ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj
mary1982delia
BUNA ZIUA Am divortat din luna martie,ambii soti impreuna cu avocatii am incheiat o tranzactie de comun acord sa imi plateasca pensia alimentara de 500ron ... (vezi toată discuția)