Buna ziua!
Am o nelamurire am lucrat la un fast-food si eu nu am semnat nici un contratc invidual de muca Administratorul firmei a zis ca mi-a facut contratc de munca si ca e la I.T.M.La I.T.M se poate duce contractul invidula de munca fara semnatura mea ?
Certificatul medicolegal il mai scot?Se paote sa il mai scot ca au trecut 24 de ore!
Mine voi merge si la I.T.M pentru a depune si o palngerea acolo asa m-a indrumat domnii agneti de politie!Multumesc!
In Data de 25.10.2010 seful meu a stat toata ziua cu gura pe mine si m-a jicnit intr-un hal fara de hal,la SfArsitul programului i-am spus ca de maine nu mai vin si sa imi plateasca zilele lucrate la el in acel moment ma prins de fata si ma impins si mi-a saprt buza!Am mers azi la I.M.L si a spus k nu necesti nici o zi de ingrijire medicala mai are rost sa scot certificat medicolegal!??MArtori am!
In cursul zilei de azi am mers iar la el sa imi dea bani am mers impreuna cu fratele el a esit nervos ca ce cautam al el Frtele meu l-a intrebat dc a data in mine in acel moment fuge in fast-food ia un cutit cu lama De aproximativ 30-35 cm Si ne ameninta Am maRtori si pentru asta !am dEpus plangere si la politie!Ma puteti inDruma !!