avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate bondonel

Activitate bondonel

Răspuns la discuția in Cat timp Prmiesc rAspuns!
1/Lovire si alte violente Art.180c.pen.
2/AmeniNtari Prevazute in Art.193.C.pen

Si inTemeiez palngerea pe Dispozitia art.279Pct.2lit.C.proc pen.

Sper sa ma Puteti ajutA!
MultUmesc!
Buna Seara!
Am DEpus o Plangere penala la parchet!
In cat timp voi primi un raspuns?Cu Aproximatie daca ma paopte ajuta cineva!!!
Buna ziua!
Am o nelamurire am lucrat la un fast-food si eu nu am semnat nici un contratc invidual de muca Administratorul firmei a zis ca mi-a facut contratc de munca si ca e la I.T.M.La I.T.M se poate duce contractul invidula de munca fara semnatura mea ?
Răspuns la discuția Am fost agresat de fostul sef
Certificatul medicolegal il mai scot?Se paote sa il mai scot ca au trecut 24 de ore!
Mine voi merge si la I.T.M pentru a depune si o palngerea acolo asa m-a indrumat domnii agneti de politie!Multumesc!
In Data de 25.10.2010 seful meu a stat toata ziua cu gura pe mine si m-a jicnit intr-un hal fara de hal,la SfArsitul programului i-am spus ca de maine nu mai vin si sa imi plateasca zilele lucrate la el in acel moment ma prins de fata si ma impins si mi-a saprt buza!Am mers azi la I.M.L si a spus k nu necesti nici o zi de ingrijire medicala mai are rost sa scot certificat medicolegal!??MArtori am!
In cursul zilei de azi am mers iar la el sa imi dea bani am mers impreuna cu fratele el a esit nervos ca ce cautam al el Frtele meu l-a intrebat dc a data in mine in acel moment fuge in fast-food ia un cutit cu lama De aproximativ 30-35 cm Si ne ameninta Am maRtori si pentru asta !am dEpus plangere si la politie!Ma puteti inDruma !!