avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost agresat de fostul sef
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost agresat de fostul sef

In Data de 25.10.2010 seful meu a stat toata ziua cu gura pe mine si m-a jicnit intr-un hal fara de hal,la SfArsitul programului i-am spus ca de maine nu mai vin si sa imi plateasca zilele lucrate la el in acel moment ma prins de fata si ma impins si mi-a saprt buza!Am mers azi la I.M.L si a spus k nu necesti nici o zi de ingrijire medicala mai are rost sa scot certificat medicolegal!??MArtori am!
In cursul zilei de azi am mers iar la el sa imi dea bani am mers impreuna cu fratele el a esit nervos ca ce cautam al el Frtele meu l-a intrebat dc a data in mine in acel moment fuge in fast-food ia un cutit cu lama De aproximativ 30-35 cm Si ne ameninta Am maRtori si pentru asta !am dEpus plangere si la politie!Ma puteti inDruma !!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
bondonel, utilizator
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 20:07, 26 Octombrie 2010
Ati procedat bine facand plangerea la politie. Angajati un avocat care va gestiona situatia corect si legal privitor la cele 2 infractiuni.
Banii ii veti recupera in urma procesului.
Certificatul medicolegal il mai scot?Se paote sa il mai scot ca au trecut 24 de ore!
Mine voi merge si la I.T.M pentru a depune si o palngerea acolo asa m-a indrumat domnii agneti de politie!Multumesc!
Incercati sa scoateti certificatul.
Cu ITM-ul puteti sa faceti o sesizare cu privire la nerespectarea conditilor din contractul de munca.
Dar dvs ati vorbit de 2 infractiuni care atrag raspunderea penala a sefului dvs ceea ce e un pic mai deranjant.
daca a iesit cu cutitul afara,deja sunt 3 infractiuni.intervine si purtarea de arma alba in locuri publice.ar fi bine sa aveti un avocat,ar merge mai rapid,si mai sigur.banii ii recuperati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat in scara blocului in care locuieste aureliafilip aureliafilip Buna dimineata ! Aseara baiatul meu a coborat in scara blocului impreuna cu prietena lui Irina, cu care este impreuna de doua saptamani ,din intamplare a ... (vezi toată discuția)
Lovit cap in gura si pumn in fata in public Skyper96 Skyper96 Buna, Eram intr-o piata publica, pe un trotuar, iar dorind sa trec “strada pavata” (nu e o strada efectiva, e ca in parcarile la complexuri), am vazut ... (vezi toată discuția)
Ucidere. la ce pedeapsă ne-am putea aștepta? o fata27 o fata27 este vorba de concubinul meu m-am combinat cu el dar eram si casatorita exista deja un divort intre mine si fostul sot fostul sot a inceput sa-l ameninte nu ne ... (vezi toată discuția)