avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?

este vorba de concubinul meu m-am combinat cu el dar eram si casatorita exista deja un divort intre mine si fostul sot fostul sot a inceput sa-l ameninte nu ne dadea pace seara de seara batea la gemul nostru a facut scandaluri in repetate randuri a venit si politia afara in repetate randuri la si lovit pe concubin a obtinut si un certificat medico legat certurile astea a tinut 1 an si.. cu tot cu plangeri la politie . Intr-o zi concubinu a pornit la lucru iar afara il astepta fostu sot a aruncat cu pietre dupa concubinu si la prins a 3 oara in cap el s.a oprit concubinu si a strigat la el sa inceteze intre timp el fostu sot a mers catre el a scos un cutit si concubinu a avut cutit la el ca lucra la abator iar concubinu la impuns mai repede sub brat fostu sot a decedat concubinul a fost arestat a stat 3 luni in arest ca nu avea avocat dupa ce am angajat un avocat a obtinut arest la domiciliu iar acuma se afla in dezbatere inca va urma judecata . Cam la ce pedeapsa ne.am putea astepta?? . si am uitat sa zic ca cutitul concubinului nu a fost gasit dar unul a lui fostu sot dar si pe ala exista amprente de a lui concubinu . Eu intre timp am obtinu si un ordin de interdictie sa nu se apropie de casa noatra 200m scria in ordinu de interdictie .
Incadrearea o va face judecatorul. e posibil sa se incadreze la omor calificat,dar poate merge si la omor cu premeditare depinde .....de probe.
probe in aparare sunt plangerile peste 6 plangeri inregistrate apelurile de la 112 peste 40 iar la politia locala la sectorist 20 inregistrate plus ca el a fost inchis la spitalul de psihiatrie intre timp 3 luni si de acolo a fugit de 2 ori pe langa era cunoscuta o persoana cu probleme decedatu . incadrarea e facuta pe Omor acuma nu mai stiu daca o schimba deja se va intra pe Fond
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
o fata27, utilizator
Nu stim in ce masura poate influenta favorabil plangerile ,dar se poate avea in vedere ca faptuitorul a fost provocat in mai multe randuri si ca fapta a fost savarsita in timpul incaierarii celor doi .
Faptuitorul a scos cutitul aparindu-se de cel care il ataca tot cu un cutit, daca am inteles bine, ar putea oferi judecatorul circumstante atenuante dar depinde de probatoriu....
da asa este faptuitorul era mereu victima al ataca prin surprindere cu tot felul de solutii sa arunce pe el si.l lovea asta a recunoscut si decedatul la politie.. Va multumesc de sfaturi
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
o fata27, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Caz penal Sorinasandru Sorinasandru buna ziua as avea o intrebare intro problema foarte serioasa de un an de zile fostul meu sot ne brusca pe mine pe copii si pe concubinul meu nea atacat de ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala, sechestru si amenintari blue_wings blue_wings Buna ziua Sunt divortata si mama a unui copil. Motivul divortului este violenta aplicata asupra mea cat si a copilului de catre fostul sot . Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)