avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?

este vorba de concubinul meu m-am combinat cu el dar eram si casatorita exista deja un divort intre mine si fostul sot fostul sot a inceput sa-l ameninte nu ne dadea pace seara de seara batea la gemul nostru a facut scandaluri in repetate randuri a venit si politia afara in repetate randuri la si lovit pe concubin a obtinut si un certificat medico legat certurile astea a tinut 1 an si.. cu tot cu plangeri la politie . Intr-o zi concubinu a pornit la lucru iar afara il astepta fostu sot a aruncat cu pietre dupa concubinu si la prins a 3 oara in cap el s.a oprit concubinu si a strigat la el sa inceteze intre timp el fostu sot a mers catre el a scos un cutit si concubinu a avut cutit la el ca lucra la abator iar concubinu la impuns mai repede sub brat fostu sot a decedat concubinul a fost arestat a stat 3 luni in arest ca nu avea avocat dupa ce am angajat un avocat a obtinut arest la domiciliu iar acuma se afla in dezbatere inca va urma judecata . Cam la ce pedeapsa ne.am putea astepta?? . si am uitat sa zic ca cutitul concubinului nu a fost gasit dar unul a lui fostu sot dar si pe ala exista amprente de a lui concubinu . Eu intre timp am obtinu si un ordin de interdictie sa nu se apropie de casa noatra 200m scria in ordinu de interdictie .
~ Conținut șters la cerere ~

23.03.2018
Ora estimata: 12:00
Complet: C3f
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: Respinge cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de către inculpatul F.P., prin apărător ales. În baza art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 75 alin. 2 lit. b, art. 76 alin. 1 Cod penal şi art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpatul F.P. pentru săvârşirea infracţiunii de omor, la pedeapsa de 5 ani închisoare şi 3 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a),b),d),h),k) Cod penal. În baza art.65 alin. 1 Cod penal interzice inculpatului exercitiul drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a),b),d),h),k) Cod penal, ca pedeapsă accesorie. În baza art. 399 alin. 1 Cod procedură penală, menţine măsura preventivă a arestului la domiciliu faţă de inculpat, iar în baza art. 72 alin. 1 Cod penal deduce din pedeapsa aplicată reţinerea, arestarea preventivă şi arestul la domiciliu începând cu data de 27 august 2016 şi până la zi. În baza art. 112 alin. 1 lit. b din Codul penal dispune confiscarea specială a cuţitului folosit de către inculpat la săvârşirea infracţiunii. În baza art. 19 şi art. 25 alin. 1 Codul de procedura penală raportat
am explicat ca avea in aparea multe dovezi de peste 1 an politia nu facea nimica peste 150 apeluri la 112 a vrut sa dea foc casei a spart geamurile,la batut exista certificat medico legal peste 20 de plangeri la sectorist 5 erau in curs la parchet numa . se interesa cand merge la lucru cand vine ca sa.l atace sa.l bata . Deci multe altele + ordinu de interdictie . Cu toate cu astea normal ca nu e o scuza sa omoare un om de vroia sa.i faca rau îi facea in casa la el inculpatul ca a intrat de cateva ori si in casa lui sa.l bata . Politia putea sa faca macar un arest de 48 h ca sa.l sperie pentru ca a vazut ca e grava situatia dar nu a facuto omul asta era deja in stare de scoc nu dormea nici noaptea ca mereu era mortul la geam si ii batea geamurile se urca pe pervaz se uita ce face in casa .
nu stiu daca vam zis ca el dupa 3 luni de arest ii sa aprobat arestul la domiciliu si acuma e in arest la domiciliu deja de 1 An si 7 luni e acasa din care scadem 3 luni de arest dar si astea se pune in pedeapsa
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
o fata27, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal Sorinasandru Sorinasandru buna ziua as avea o intrebare intro problema foarte serioasa de un an de zile fostul meu sot ne brusca pe mine pe copii si pe concubinul meu nea atacat de ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala, sechestru si amenintari blue_wings blue_wings Buna ziua Sunt divortata si mama a unui copil. Motivul divortului este violenta aplicata asupra mea cat si a copilului de catre fostul sot . Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)