avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?

este vorba de concubinul meu m-am combinat cu el dar eram si casatorita exista deja un divort intre mine si fostul sot fostul sot a inceput sa-l ameninte nu ne dadea pace seara de seara batea la gemul nostru a facut scandaluri in repetate randuri a venit si politia afara in repetate randuri la si lovit pe concubin a obtinut si un certificat medico legat certurile astea a tinut 1 an si.. cu tot cu plangeri la politie . Intr-o zi concubinu a pornit la lucru iar afara il astepta fostu sot a aruncat cu pietre dupa concubinu si la prins a 3 oara in cap el s.a oprit concubinu si a strigat la el sa inceteze intre timp el fostu sot a mers catre el a scos un cutit si concubinu a avut cutit la el ca lucra la abator iar concubinu la impuns mai repede sub brat fostu sot a decedat concubinul a fost arestat a stat 3 luni in arest ca nu avea avocat dupa ce am angajat un avocat a obtinut arest la domiciliu iar acuma se afla in dezbatere inca va urma judecata . Cam la ce pedeapsa ne.am putea astepta?? . si am uitat sa zic ca cutitul concubinului nu a fost gasit dar unul a lui fostu sot dar si pe ala exista amprente de a lui concubinu . Eu intre timp am obtinu si un ordin de interdictie sa nu se apropie de casa noatra 200m scria in ordinu de interdictie .
Va recomand sa discutati cu avocatul dumneavoastra si sa vedeti ce aparare pregateste. Conteaza si experienta sa, puteti sa cautati si alti avocati daca cel din prezent nu va lamureste. Sper ca nu e cel din oficiu. Bineinteles ca un avocat bun este mai costisitor, dar acum este foarte importanta apararea. Desigur, nu e prea OK ca nu a anuntat concubinul politia de indata ce s-a intamplat, dar in privinta asta nu mai aveti nimic de facut, doar o aparare foarte buna, indiferent de costuri, ii poate asigura o pedeapsa minima, dupa parerea mea. Mult succes!
multumesc de sfaturi salvarea am chemato eu pe moment avocatul e angajat ori cum putem merge numai cu dovezile clare nu dupa vorbe intr.o aparare
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
o fata27, utilizator
Asa cum a spus si don av. Moraru se poate vorbi de cir.atenuante daca faptuitorul a fost provocat iar inainte de a fi savarsita fapta a avut loc o incaierare. Important e daca victima avea scos cutitul la vedere in momentul incaierarii si incerca sa l atace pe faptuitor.
Important este daca prin martori dovedeste ca era traumatizat psihic de victima, adica avea o mare frica de acesta.
Nu mai bine tăceai? Știi ce inseamnă premeditare? Evident că nu! Din moment ce nu ai pregătire juridică și nici măcar ceva cultură generala in sensul ăsta, mai bine taci!
a.ți avut dreptate, daca ma.ti ajutat cu niste raspunsuri va informez ca a dat sentimta azi 5 Ani cu executare a primit dar mai urmeaza recursul asta e prima sentinta urmeaza curtea de apel oradea . va mulțumesc . Din 5 ani cam cât face ? daca se scade si 1/3

Alte discuții în legătură

Caz penal Sorinasandru Sorinasandru buna ziua as avea o intrebare intro problema foarte serioasa de un an de zile fostul meu sot ne brusca pe mine pe copii si pe concubinul meu nea atacat de ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala, sechestru si amenintari blue_wings blue_wings Buna ziua Sunt divortata si mama a unui copil. Motivul divortului este violenta aplicata asupra mea cat si a copilului de catre fostul sot . Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)