avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?

este vorba de concubinul meu m-am combinat cu el dar eram si casatorita exista deja un divort intre mine si fostul sot fostul sot a inceput sa-l ameninte nu ne dadea pace seara de seara batea la gemul nostru a facut scandaluri in repetate randuri a venit si politia afara in repetate randuri la si lovit pe concubin a obtinut si un certificat medico legat certurile astea a tinut 1 an si.. cu tot cu plangeri la politie . Intr-o zi concubinu a pornit la lucru iar afara il astepta fostu sot a aruncat cu pietre dupa concubinu si la prins a 3 oara in cap el s.a oprit concubinu si a strigat la el sa inceteze intre timp el fostu sot a mers catre el a scos un cutit si concubinu a avut cutit la el ca lucra la abator iar concubinu la impuns mai repede sub brat fostu sot a decedat concubinul a fost arestat a stat 3 luni in arest ca nu avea avocat dupa ce am angajat un avocat a obtinut arest la domiciliu iar acuma se afla in dezbatere inca va urma judecata . Cam la ce pedeapsa ne.am putea astepta?? . si am uitat sa zic ca cutitul concubinului nu a fost gasit dar unul a lui fostu sot dar si pe ala exista amprente de a lui concubinu . Eu intre timp am obtinu si un ordin de interdictie sa nu se apropie de casa noatra 200m scria in ordinu de interdictie .
bine ar fi sa nu fie mai mult concubinu nici o data nu a avut intentia de ai face rau sau al lovi mereu dar se apara de fiecare data depunea plangere dar sectoristul nu a luat nici o masura cu tot ca ne.a intrat si in casa fara voia noastra doar ii facea amenzi , daca intervea politia sa faca ceva nu se ajungea aicea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sincer, nu prea tine sa invoce circumstanțe atenuante.
Unul te alerga și să cu piețe și tu scoti cuțitul și spui că te aperi ? Nu prea merge .
Putea să fugă.
Dar te întorci și scoți cuțitul și îl omori ?!
Aia nu mai este aparare. E atac în toată regula.
Cu regret, cred că îi d'à peste 10 ani.
Sper sa nu fie așa.
Dar din ce relatați, cam asta reiese.
Doamne fereste....sa intelegem ca in situatii din acestea, ori te lasi omorat ori faci inchisoare.
"a strigat la el sa inceteze intre timp el fostu sot a mers catre el a scos un cutit si concubinu a avut cutit la el "
Multumim Romania, sa intelegem ca "self defence" nu exista la noi?
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
Srb, utilizator
"A recunoscut si decedatul la politie"???
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Caz penal Sorinasandru Sorinasandru buna ziua as avea o intrebare intro problema foarte serioasa de un an de zile fostul meu sot ne brusca pe mine pe copii si pe concubinul meu nea atacat de ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala, sechestru si amenintari blue_wings blue_wings Buna ziua Sunt divortata si mama a unui copil. Motivul divortului este violenta aplicata asupra mea cat si a copilului de catre fostul sot . Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)