avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?

este vorba de concubinul meu m-am combinat cu el dar eram si casatorita exista deja un divort intre mine si fostul sot fostul sot a inceput sa-l ameninte nu ne dadea pace seara de seara batea la gemul nostru a facut scandaluri in repetate randuri a venit si politia afara in repetate randuri la si lovit pe concubin a obtinut si un certificat medico legat certurile astea a tinut 1 an si.. cu tot cu plangeri la politie . Intr-o zi concubinu a pornit la lucru iar afara il astepta fostu sot a aruncat cu pietre dupa concubinu si la prins a 3 oara in cap el s.a oprit concubinu si a strigat la el sa inceteze intre timp el fostu sot a mers catre el a scos un cutit si concubinu a avut cutit la el ca lucra la abator iar concubinu la impuns mai repede sub brat fostu sot a decedat concubinul a fost arestat a stat 3 luni in arest ca nu avea avocat dupa ce am angajat un avocat a obtinut arest la domiciliu iar acuma se afla in dezbatere inca va urma judecata . Cam la ce pedeapsa ne.am putea astepta?? . si am uitat sa zic ca cutitul concubinului nu a fost gasit dar unul a lui fostu sot dar si pe ala exista amprente de a lui concubinu . Eu intre timp am obtinu si un ordin de interdictie sa nu se apropie de casa noatra 200m scria in ordinu de interdictie .
Din aceasta cauza am subliniat Romania si legile ei perfecte...Aici in state nu exista inchisoare in caz ca se dovedeste ca acestea au fost circumstantele (un om venind spre tine cu o arma alba ai dreptul la legitima aparare),mai ales cand organele "To protect and to serve" nu isi fac treaba in cazul multor plangeri
Imi cer scuze daca s-a inteles altfel mesajul meu
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
Srb, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
a recunoscut cand a fost chemat la poliție cand traia si atuncea umbla politia dupa el sa.l caute nu venea la chemarile sectoristului si cand ii facea amenda ii rupa in fata lui si ii zicea ca el ori cum face ce vrea el il mai si injura pe sectorit in fata
Pe scurt sa inteleg si eu
Fostul sot i-a facut zile fripte concubinului dvs (acesta din urma facand multiple plangeri la politie) iar in ziua respectiva, fostul dvs sot a scos cutitul amenintandu-i viata concubinului dvs, iar acesta la randul lui a avut un cutit cu care s-a aparat cum a putut, in acest caz injunghiind agresorul,acesta murind dupa aceea?
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
Srb, utilizator
povestea este ca el s.a pornit sa mearga la servici concubinul iar decedatul il astepta afara ca de fiecare data aproape cand a iesit din scara blocului decedatul a sarit din spate si la lovit concubinu ia spus iar nu ai ce face bai pshiopatule si a luato pe o alta straduta sa.l ocoleasca iar decedatul a continuat sa il provoace sa arunce cu pietre dupa el la si nimerit o piatra in picior iar a doua in cap cand la nimerit in cap atuncea s.a oprit concubinu si a strigat la decedat sa inceteze ce are iar decedatu venea catre el sa.l loveasca la si lovit dupa a dat sa scoata cutitul de la brau dupa a scos cutitul concubinu si a dat catre el nu a mers el sa.l atace degeaba fugea de el ca tot dupa el era decedatul nu se linistea nici o data pana nu is facea planul nu a fost prima data cand la atacat cu cutitul .

Alte discuții în legătură

Caz penal Sorinasandru Sorinasandru buna ziua as avea o intrebare intro problema foarte serioasa de un an de zile fostul meu sot ne brusca pe mine pe copii si pe concubinul meu nea atacat de ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala, sechestru si amenintari blue_wings blue_wings Buna ziua Sunt divortata si mama a unui copil. Motivul divortului este violenta aplicata asupra mea cat si a copilului de catre fostul sot . Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)