avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere. La ce pedeapsă ne-am putea aștepta?

este vorba de concubinul meu m-am combinat cu el dar eram si casatorita exista deja un divort intre mine si fostul sot fostul sot a inceput sa-l ameninte nu ne dadea pace seara de seara batea la gemul nostru a facut scandaluri in repetate randuri a venit si politia afara in repetate randuri la si lovit pe concubin a obtinut si un certificat medico legat certurile astea a tinut 1 an si.. cu tot cu plangeri la politie . Intr-o zi concubinu a pornit la lucru iar afara il astepta fostu sot a aruncat cu pietre dupa concubinu si la prins a 3 oara in cap el s.a oprit concubinu si a strigat la el sa inceteze intre timp el fostu sot a mers catre el a scos un cutit si concubinu a avut cutit la el ca lucra la abator iar concubinu la impuns mai repede sub brat fostu sot a decedat concubinul a fost arestat a stat 3 luni in arest ca nu avea avocat dupa ce am angajat un avocat a obtinut arest la domiciliu iar acuma se afla in dezbatere inca va urma judecata . Cam la ce pedeapsa ne.am putea astepta?? . si am uitat sa zic ca cutitul concubinului nu a fost gasit dar unul a lui fostu sot dar si pe ala exista amprente de a lui concubinu . Eu intre timp am obtinu si un ordin de interdictie sa nu se apropie de casa noatra 200m scria in ordinu de interdictie .
dupa incident a mers la munca direct? nu a fost cu fostul la spital/politie?
da a mers la munca nu prea a inteles ce se intamplase era in soc sau ce nu stiu de la munca a mers la politie dupa 1h cum sa mearga la spital cu el ca el nici jos nu a vrut sa stea si era cu cutitul in mana mereu
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
o fata27, utilizator
probleme legale va avea ba chiar cu pedeapsa la noi in Romania nu exista lege de aparare daca era nu-l lasa 1 An si jumate sa faca ce vrea el pe mine m.a rapit de la munca si ma dus inafara orasului ca ma omoara ma lasat acolo pe camp fara telefon nimic la mine ba si pe copil la scos de la noi din casa cu katerul la gat eu am fost insarcinata de la concubinu ma lovit pana am facut avort spontan am avut ordin de interdictie ,plangeri dupa plangeri nu a fost saptamana aproape sa nu depunem o plangere apeluri la politie seara se sera in ultima saptamana inainte nu tracea 3 zile sa nu sunam la politie . Deci e strgator la cer nu.i doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut noii da mai ales concubinu pentru el nu sa terminat din pacate calvarul acesta.
E, așa cum ați repetat, concubinul nu se afla în apărare.
Dimpotrivă, l-a atacat pe soț.
Daca nu ar fi avut cutitul la el, mai statea sa îl înfrunte, sau fugea?
Atâta timp cât a stat și s-a luptat cu victima, se numește atac.
Daca fugea, nu murea nimeni și nu ar fi avut probleme deloc.
Cam așa vede instanta.
Iar cu un cuțit,daca te aperi, îți poți rani victima, prin taiere, nu trebuie să îl înjunghii mortal.
Cam așa stă treaba.
Viața unui om este inestimabilă, și de aceea sunt pedepse așa de mari.

eu inteleg ce ziceti dar cat timp sa tot fuga toata viata ori cum de cate ori la atacat el a ramas cu lovituri ca.l ataca pe la spate un an si ceva tot asa au stat lucrurile in scandal din partea decedatului degeaba fuge ca se lua dupa el si in ziua respectiva la ocolit el tot dupa el vreo 10 metri tot dupa el ca sa dea in el nu ia fost destul ca la lovit cu piatra in cap

Alte discuții în legătură

Caz penal Sorinasandru Sorinasandru buna ziua as avea o intrebare intro problema foarte serioasa de un an de zile fostul meu sot ne brusca pe mine pe copii si pe concubinul meu nea atacat de ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala, sechestru si amenintari blue_wings blue_wings Buna ziua Sunt divortata si mama a unui copil. Motivul divortului este violenta aplicata asupra mea cat si a copilului de catre fostul sot . Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)