avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua!
Am o nelamurire am lucrat la un fast-food si eu nu am semnat nici un contratc invidual de muca Administratorul firmei a zis ca mi-a facut contratc de munca si ca e la I.T.M.La I.T.M se poate duce contractul invidula de munca fara semnatura mea ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 27 Octombrie 2010
Nu. Contractul individual de munca trebuie semnat si insusit de catre ambele parti, adica atat de catre angajator cat si de catre angajat.
Daca nu ati semnat c.i.m. si angajatorul v-a spus ca a depus la ITM un astfel de c.i.m., atunci sigur a semnat altcineva in locul dvs ... puteti verifica acest lucru prin solicitarea unui exemplar de pe contract de la angajator sau sa mergeti la ITm sa depuneti o sesizare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.i.m fara semnatura angajatului? erikca erikca De curand am aflat ca figurez la I.T.M. cu contract de munca , contract pe care nu l-am vazut , nu l-am semnat , nu stiu ce contine.Cei de la I.T.M. m-au ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fara semnatura angajatului Irina586 Irina586 Buna ziua! As dori sa stiu daca exista conform legilor din Romania vreun fel de contract de munca valid fara semnatura angajatului?De curand am vrut sa ma ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa imi mai dea salariul Anian Anian Buna ziua . Numele meu este Alexandru si am fost angajat ca sofer la o firma de fast food . La angajare , am semnat doar un exemplar al unui contract de munca ... (vezi toată discuția)