avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate lumidobri

Activitate lumidobri

Va rog sa ma ajutati cu cateva info. Sa zicem ca firma X din UE utilizeaza un transportator Y (din Ro) si are un client Z (tot in Ro). X trimite marfa la Y, marfa intra in custodie si este livrata ulterior de Y la Z. X factureaza direct pe Z. Ce documente ar trebui sa aiba Y pentru transport si pentru a introduce marfa in custodie si apoi a se putea scadea cu cantitatile livrate la Z. Multumesc frumos pentru raspuns si ajutor.
Răspuns la discuția Mostenire
Va multumesc pentru raspuns. Daca am inteles bine, B primeste 1/4 iar 3/4 revin copiilor lui A (care la randul lor nu au mostenitori). Daca B locuieste in casa respectiva, copii lui A pot sa o "evacueze" din casa pe B? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Discuție Mostenire
Buna ziua,
Ma intereseaza o problema legata de o mostenire: A s-a casatorit cu B, amandoi sunt la a doua casatorie. A are 2 copii din prima casatorie, B are un copil din prima casatorie. A are in proprietate o casa parinteasca, dar succesiunea a fost facuta dupa ce s-a casatorit cu B. Daca A a decedat, ce drepturi are B asupra casei? Din cate am inteles,B are jumatate din casa + 1/3 din a doua jumatate, iar copii lui A cate 1/3 din a doua jumatate. Este adevarat?
Multumesc.