avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate simona2306

Activitate simona2306

cat m-ar costa sa apelez la un consultant care sa se ocupe de intocmirea
dosarelor pentru inchidere unui srl,inclusiv intocmirea acelui bilant cu situatia conturilor si a balantei pe ''0'' necesare etapei radierii? srl-ul este cu asociat unic, are activitate,nu are datorii la stat,nu realizeaza profit,dimpotriva,este pe minus, se afla in jud. Prahova.v-am dat detaliile acestea pentru ca am inteles ca tariful este in functie de aceste detalii.multumesc.
Răspuns la discuția inchidere firma
ca sa declar insolventa, ce acte mi-ar trebui? va trebui sa mai platesc datoriile la furnizori? va rog mult nu ma pricep, nu inteleg prea bine ce presupune insolventa. v-as ruga daca se poate sa-mi dati mai multe informatii, exact ce trebuie facut.va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția dizolvare srl
multumesc pentru informatii.
Discuție dizolvare srl
ce acte imi trebuiesc pt dizolvarea simultana a unui srl cu asociat unic avand activitate dar neavand datorii la stat si de unde procur toate actele in parte. multumesc anticipat.
Discuție inchidere firma
buna. as dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate. am un srl cu asociat unic deschis in 2008 si as dori sa-l inchid definitiv, merge foarte prost, am acumulat deja datorii la furnizori,nu mai fac fata. nu stiu cum sa procedez,cum ar fii mai bine, sa-l inchid sau sa declar faliment? ce acte imi trebuiesc, de unde le procur, cat m-ar costa.va multumesc anticipat.