avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale tarif consultanta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

tarif consultanta

cat m-ar costa sa apelez la un consultant care sa se ocupe de intocmirea
dosarelor pentru inchidere unui srl,inclusiv intocmirea acelui bilant cu situatia conturilor si a balantei pe ''0'' necesare etapei radierii? srl-ul este cu asociat unic, are activitate,nu are datorii la stat,nu realizeaza profit,dimpotriva,este pe minus, se afla in jud. Prahova.v-am dat detaliile acestea pentru ca am inteles ca tariful este in functie de aceste detalii.multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 16:11, 7 Noiembrie 2010
Aceste detalii ar trebui sa le comunicati chiar juristului pe care il insarcinati cu prestarea serviciilor respective.
Apoi, el va va comunica tariful.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant de inchidere srl simoalin simoalin Buna ziua, Am si eu de intocmit bilantul de inchidere la un SRL. Am citit postarile de pe forum pe acest subiect, insa mi-a ramas neclar pe ce formular se ... (vezi toată discuția)
Inchiderea unui srl cu asociat unic la administratia financiara lilinda09 lilinda09 In urma dizolvarii la ONRC a unui srl cu asociat unic, pt etapa urmatoare, ONRC-ul cere SITUATIA FINANCIARA DE LICHIDARE (RES.BILANT) Ssi un CERTIFICAT FISCAL ... (vezi toată discuția)
Reducere comerciala primita si acordata G.V. G.V. Buna ziua, daca am cateva intrebari catre dvs. : 1, daca am o factura de reducere , se pune pe contul 609? (Reducere comerciala buc 1 valoare -150,00 ... (vezi toată discuția)